זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול לגבי תמונות שמעלים לפורום.

האם כל תמונה שאני מעלה, יכולה להגיע למחברת חגים של רותי מכיתה ג' וכדו'. או גרוע מזה כפרסומת למכירה בשכונה באפולה.

ואם אני רושמת:כל הזכיות שמורות, או אין לעשות שימוש בתמונה, האם הזכיות אכן שמורות, או שזה שווה כקליפת השום?

• הוסף לסימניות
האם הכסף ששוכב בקופה הרושמת של בעל המכולת יכול להגיע לידיו של שודד אלים? כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1554929:
האם הכסף ששוכב בקופה הרושמת של בעל המכולת יכול להגיע לידיו של שודד אלים? כן.

אני לא חושבת שההשוואה נכונה, למרות שאולי טכנית זה אותו רעיון,

אבל זה אותו השוואה כמו שלדבר לשון הרע שקול כנגד אכילת דבר אחר.
כמה אנשים מדברים לשון הרע, וכמה אוכלים דבר אחר?!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1554957:
אני לא חושבת שההשוואה נכונה, למרות שאולי טכנית זה אותו רעיון,

אבל זה אותו השוואה כמו שלדבר לשון הרע שקול כנגד אכילת דבר אחר.
כמה אנשים מדברים לשון הרע, וכמה אוכלים דבר אחר?!!!!

לא הבנתי

שאלת האם תמונה שאת מעלה לכאן יכולה להגיע למקומות אחרים, התשובה היא - כן.
האם זה מותר? לא.

האם האיסור שווה כקליפת השום? תלוי אם זה יבול נכרי

• הוסף לסימניות
נושא לעוס, טחון ושחוק, ובכ"ז אומר לך- שנגד מחברת חגים של רותי מכיתה ג' אין שום טעם וענין- להלחם- ואין בזה שום איסור- זה בדיוק כמו לגזור תמונה מעיתון קטיפה (הצלמות פה תורמות גם לשם את תרומתן) ולהדביק אותה במחברת. הדוגמא השניה זהכבר משהו אחר- אבל ממש עכשיו טחנו את זה עד דק.

• הוסף לסימניות
לדעתי הפיתרון הוא ככה...

יש לי חבר שיש לו אתר שבנה פעם בשביל בוכנות צילום(בסוף לא רצו) אפשר שצלמים יהיה להם אתר ואז יהיה על התמונה לוגו עם צבע מים ולהעתיק כך פחות נעים.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה שיפנה אליי במייל או בפרטי ואקשר

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה