זכויות יוצרים

• פותח הנושא Desp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

תראו,

אני עורך סרט עבור עמותה לצורך גיוס כספים בחו"ל. אני רוצה להשתמש בשירים חסידיים, אבל הבעיה היא שאני לא יודע אם זה נקרא הפרה של זכויות יוצרים.
הסרט יוצג בפני תורמים פונטציאליים ולא בפני קהל רחב.
מישהו כאן יודע?

חוץ מזה, אני חושב שאנחנו צריכים פעם אחת ולתמיד אולי להתאגד כעורכי וידאו ולקחת עורך דין שיטפל לנו בכל הנושאים של זכויות יוצרים שלא נהיה חשופים לתביעה עתידית.

בנוסף, אם משלמים, אז למי ??? חייבים לעשות סדר בנידון!
הכל כרגע לא ברור... ובכל פורום שניסיתי לקבל תשובה שום דבר לא היה חד משמעי...

• הוסף לסימניות
יש לי חבר עורך

יש לי חבר עורך וידאו שמשלם לאכו"ם כמה עשרות שקלים לחודש,
(ולפי דבריו)
יש לו אישור מהם להשתמש
בכל השירים שבעולם לכל העריכות שהוא עושה....
ניתן להתקשר אליהם, לדבר ולשאול אותם...
נשמע הגיוני
(כבר בכמה שירים יכול להשתמש עורך וידאו במשך חודש?)

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי השירים החרדיים לא כלולים באכו"ם

• הוסף לסימניות
:)
אקו"ם - שומרים על זכויות של יוצרים בארץ...
גם בעולם?
גם של חרדים?
(מי שמשכפל דיסקים "במקום חוקי" ויש שירים עם זכויות בדיסק
צריך אישור מהם אחרת "במקום החוקי" לא יסכימו להדפיס....)

• הוסף לסימניות
אקום עובדים גם עם חרדים. בהחלט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה