דרוש מידע זכיה בהגרלה של IVORY- יש בזה משהו?

• הוסף לסימניות
השתמשתי באיזה תוכנה שממירה קבצים ועלה לי הדבר הזה. כמה שאלות עם IVORY וכאילו זכיתי בטלפון חכם
גילו נאות אני לא משתמשת. ב"ה. חשבתי לחסום אותו מהכל ולעשות ממנו מצלמה..
1672128894051.png

בהמשך יש תגובות מזוכים שהם לא האמינו שזה אמיתי ואשכרה קיבלו את המתנה לבית...

• הוסף לסימניות
IVORY זו חנות פיזית ישראלית
למה העברית שלהם מתורגמת בגוגל?
ולמה המשלוח בDHL
ולמה לשלם על המשלוח בדולרים

אם באמת באמת דחוף לכם, תתקשרו לחנות ותשאלו אם זה אמיתי

• הוסף לסימניות
מידיעה, מדובר בקבוצת אקרים שמנסים "למכור" את המוצר הזה, בהכנסת כרטיס האשראי הם גנובים אלפי דולרים (ובעצם כל מה שעולה על רוחם).
בדרך כלל הם שמים את הלוגו של החברה שרוצים להיכנס לאתר שלהם (כמו אייבורי), ואני נתקלתי כששמו לי את הלוגו של סוג סינון האינטרנט שיש לי.
לעיתים גם שמו לוגו של גוגל...
במבט שני מיד רואים שמדובר בהונאה. יש שם כביכול כמה כפתורים ללחיצה (כלוגו, תנאים והרשאות שיש בתחתית וכדו') שהם כלל לא לחיצים...
התרגום נראה נורא.
והכל מתוזמן שם מראש... תמיד אותם שאלות, ותמיד "זכיתי" באותו פרס "אחרון" שנשאר להם (כדי שמהר תקנו אותו) ויש נצנצים על המסך ועוד רשימה של אותם אנשים שגם זכו וקנו...
הנושא נבדק ויש שכבר נפלו בו לצערנו.
לכן, זהירות: מדובר בפישינג והונאה.

• הוסף לסימניות
השתמשתי באיזה תוכנה שממירה קבצים ועלה לי הדבר הזה.
תסירו גם את התוכנה כמובן (אם ההודעה באה משם/בגללה)
בהמשך יש תגובות מזוכים שהם לא האמינו שזה אמיתי ואשכרה קיבלו את המתנה לבית...
כזה קשה לזייף תגובות?!

אם תסתכלו על כתובת ה-URL של דף הפישינג תראו שזה לא הכתובת של ivory.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה