זכרון RAM למחשב נייד.

• הוסף לסימניות
שלום.
אני מעונינת לקנות מחשב נייד לתכנות. המחשב שעליו אני מתלבטת מכיל 8 GB זיכרון RAM. המליצו לי להרחיב אותו ל או 32.
ואמרו לברר אם יש אפשרות כזו.
איך אפשר לדעת אם יש הרחבה לזכרון ה RAM במחשב נייד?
זה המחשב: https://ksp.co.il/?uin=63182
פרטים על זיכרון הRAM:
8GB (4GB DDR4 2400MHz SODIMM + 4GB DDR4 2400MHz On-board)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@פרסומון
לפי מה? אפשר הסבר מפורט?
תודה רבה!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמו שציינו לפניי, אין שום משמעות לרכוש 32 GB במחשב כזה, סתם לשלם כסף.

• הוסף לסימניות
@פרסומון @eng
תודה. למעשה - אפשר בכלל להרחיב את הזיכרון או שלא?

• הוסף לסימניות
ניתן לשדרג. וזה יעבוד.
אבל ניתן לשדרג רק ל-16GB. ובפועל תצטרך שיהיה בתוך המחשב 20 שתוכל להשתמש ב-16GB מתוכם.
ואם בשרות הלקוחות אמרו שא"א לשדרג, לקנות בכל אופן? להמר? או שזה בטוח אפשרי?
תודה רבה על העזרה!

• הוסף לסימניות
יש שני זכרונות במחשב.
אחד של 4GB מולחם ללוח אם. אי אפשר לגעת בו.
יש עוד אחד של 4GB שניתן להוציא אותו ולהחליפו באחר.
ניתן להחליף אותו ב8GB (יהיה סה"כ 12GB) וניתן להחליף אותו ל-16GB (יהיה בסה"כ 20).
אבל---- המחשב כולו אינו תומך ביותר מ16GB בסה"כ.

אני לא לוקח אחריות על שום דבר.

• הוסף לסימניות
יש שני זכרונות במחשב.
אחד של 4GB מולחם ללוח אם. אי אפשר לגעת בו.
יש עוד אחד של 4GB שניתן להוציא אותו ולהחליפו באחר.
ניתן להחליף אותו ב8GB (יהיה סה"כ 12GB) וניתן להחליף אותו ל-16GB (יהיה בסה"כ 20).
אבל---- המחשב כולו אינו תומך ביותר מ16GB בסה"כ.

אני לא לוקח אחריות על שום דבר.
בקשר לזיכרון , אכן כמו בהרבה דמים של לנובו (כולל ה IP130 וה IP330 הנפוצים ) יש 4 GB מולחם על הלוח + חריץ שבו יש כעת 4GB.
ניתו להוציא אותו ולשים במקומו יחי של 16GB ואז יהיה לכם 20 G.

אני די בטוח שכל ה 20G יעבדו , ב IP330 זה עבד מצויין הוא זיהה את כל ה 20G.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה