כללי זמן עבודה

• הוסף לסימניות
כמה שאני מבינה אותך ומחזיקה לך אצבעות,
גם אני כמעט באותו סיפור.... הבוסים חושבים שגרפיקה יוצאת אוטומטי....
זה קצת עצוב :(
ובקשר למשכורת, זה קצת באמת פרייריות לשמה.
אני מציעה לך במקביל לחפש עבודה אחרת,
בעבודה אסור לעשות משחקים... כשבן אדם עובד בעבודה שלא כ"כ נהנה שם, זה יכול רק להרוס, פתאום כבר לא מתחשק לעשות את זה, לקום לעבודה וכו', ובמיוחד ל- 23 ש"ח

ד"א- אני גם עובדת בבית דפוס, וגרפיקאית לא חייבת לענות לטלפונים חוץ מהלקוחות שהם בקשר לגרפיקה שלהם.
תעמדי קצת על שלך, תראי להם את הכיוון, והם יבינו שיש פה בן אדם, ולא חיה....

בהצלחה!!!!!

• הוסף לסימניות
הרעיונות של נעמה נהדרים והשתמשתי בהם בעצמי כשהייתי במצב דומה.
לדעתי כדאי לך לשבת עם הבוס והבוסית ולהסביר להם שהגדרת תפקידך היא "גרפיקאית" ולכן בגלל שאת רוצה לעמוד בהספקים שהם דורשים ממך מהיום את תתעסקי במחשב והם בטלפונים ובהדפסה - כך תוכלי למלא כל יום דף הספקים נחמד ולהראות להם שאת זריזה ויעילה.

בלי קשר לאמור לעיל - לדעתי כדאי לך לבקש העלאה. גם אם הם לא יסכימו כגע להעלות לך במשכורת תבקשי מהם נקודת זמן או יעד שבו עלייך לעמוד בו הם כן יעלו לך את המשכורת.
שמעתי פעם שרק לעובד שמבקש העלאה מעלים במשכורת, לעובד שלא מבקש לא מעלים - גם אם חושבים שמגיע לו, אז קחי לתשומת ליבך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;768699:
שמעתי פעם שרק לעובד שמבקש העלאה מעלים במשכורת, לעובד שלא מבקש לא מעלים - גם אם חושבים שמגיע לו, אז קחי לתשומת ליבך...

איכככככככככככס:eek::eek::eek::eek::eek: כמה לא יפה.
אני לא מתכוונת לכותבת הנבונה. אלא על המעבידים.. וד"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cs;768479:
הלוואי עלי לגמור הזמנה מתחילה ועד סוף בחצי שעה...
כל הכבוד! תחזיקי מעמד...

זה מה שרציתי לומר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;768483:
תודה :):eek:
לכי תסבירי את זה לבוסים שלי.
יש להם גרפיקאית חיצונית "קוסמת" כלשונם. במקרה שהם צריכים משהו היא שולחת להם גרפיקה תוך יום.(מינימום)
מישהו יודע כמה שעות היא ישבה על זה בלילה?
שאף אחד לא הפריע לה? בלי לקוחות ובלי חפירות מהבוסים, ובלי טלפונים.

היום ממש התעצבנתי.
אמרתי לבוסית שלי שתכין היא את הקובץ וסגרתי אותו!

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

• הוסף לסימניות
את צריכה ליחצן את עצמך. רוב הלקוחות (או הבוסים במצב שלך) אינם מבינים כלל את היקף ההפקה שבקשו וזה נראה להם פשוט וקצר. כאן המקום שלך להסביר את תהליך העבודה ואת מהלכה. אחרי זמן מקווה שהיחס כלפייך ישתנה.
את יכולה להעלות כאן כמה עבודות שלך? (לא יודעת אם זה מקובל כאן). פונים אלי לפעמים אם אני מכירה גרפיקאית טובה - אז אשמח להמליץ בתחום שאת מתמחה בו.
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;768476:
קצת ארוך....

כמה זמן לוקח לכם עבודות שאתם מכינים?
הכי כיף להיות עצמאי תאמינו לי!

הבנתי ממך, שהם מרוצים מאד מהעובדת השניה, שעובדת כעצמאית שתוך יום עושה להם עבודות, ממש מהר, והם משלמים לה 25 ש"ח לשעה.

אחר כך כתבת, שבטח היא לא ישנה בלילה, ועבדה על זה בלי סוף.

והיא מקבלת 25 ש"ח, בלי פנסיה, הבראה, ואת מקבלת 23 + פנסיה הבראה ועוד..

לפני כן כתבת, כמה כיף להיות עצמאית.

• הוסף לסימניות
לא הסברתי נכון?
היא לא קיבלה עד עכשיו 25, היא קיבלה לפי עבודה (מהבית)
עכשיו היא נכנסת(ממש) לעבוד כמוני בתוך הבית דפוס, בתור גרפיקאית ועבודות נוספות כמו גימורים וכאלה. ואז היא תקבל 25.
למה אם שנינו נעשה פחות או יותר את אותה עבודה אני יקבל פחות?
ולמה אני הייתי צריכה ניסיון של 9 חוד' כדי לקבל העלאה של 1 ש"ח?

עזבי את המשכורת..לפעמים חשוב יותר אם מעריכים את העבודה שלך או לא. לכן עדיף להיות עצמאי.
אף אחד (כמעט) לא עומד לך על הראש כמה זמן זה לקח לך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;768699:
הרעיונות של נעמה נהדרים והשתמשתי בהם בעצמי כשהייתי במצב דומה.
לדעתי כדאי לך לשבת עם הבוס והבוסית ולהסביר להם שהגדרת תפקידך היא "גרפיקאית" ולכן בגלל שאת רוצה לעמוד בהספקים שהם דורשים ממך מהיום את תתעסקי במחשב והם בטלפונים ובהדפסה - כך תוכלי למלא כל יום דף הספקים נחמד ולהראות להם שאת זריזה ויעילה.QUOTE]

זה לא כ"כ אפשרי, כי הם מבחינתם רוצים שאני יהיה אחראית על הכל, שלא יהיה מייל שלא מטופל או הדפסה שלא בוצעה..וכו'.
אין גרפיקה ממש ממש רצינית ביום יום באופן קבוע, אבל תמיד (כמעט) יש מה לעשות.
ואז כשיש איזה דברים לעצב באמת פתאום נשארות עבודות פתוחות , והם מתלוננים.
שוכחים שזה לוקח זמן, ושוכחים גם שרעיון לגרפיקה אמור לבוא איך שהוא וזה קשה כשכל שניה יש טלפונים ולקוחות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;769048:
זה לא כ"כ אפשרי, כי הם מבחינתם רוצים שאני יהיה אחראית על הכל, שלא יהיה מייל שלא מטופל או הדפסה שלא בוצעה..וכו'.
אין גרפיקה ממש ממש רצינית ביום יום באופן קבוע, אבל תמיד (כמעט) יש מה לעשות.
ואז כשיש איזה דברים לעצב באמת פתאום נשארות עבודות פתוחות , והם מתלוננים.
שוכחים שזה לוקח זמן, ושוכחים גם שרעיון לגרפיקה אמור לבוא איך שהוא וזה קשה כשכל שניה יש טלפונים ולקוחות..

אם זה מה שהם דורשים, נשמע שאת כבר מנהלת את העסק
אם כך, איפה ה-30 ש"ח

היחיד שיכול להציל אותך... זאת את!

זה אמנם לא קל למצוא עבודה חלופית אבל אם תחליטי שאת לא מקבלת יותר יחס כזה, הכל ישתפר ותמצאי בס"ד עבודה אחרת.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
:D:D
שהם לא ישמעו שזה נשמע שאני מנהלת את העסק.
בשביל "לנהל" אני אצטרך לדעת גם:
לחתוך את כל העבודות ( לא מגיעה לזה הרבה)
להכין קנבס כולל לכה ומתיחה על עץ
להכין אלבומים דיגיטליים , רגילים, פוטובוק,
להכין פנקסים
מעטפות ניירות לוגו
ועוד ועוד
בקיצור -
ה - כ - ל , ואז הוא יוכל לטוס לחו"ל והכל ידפוק כמו שעון.
(לא מזמן אשתו זרקה לי משהו על הנהלת חשבונות :eek:)

אני לא כ"כ ממהרת לעזוב כי אין היום הרבה בתי דפוס שגמישים מבחינת שעות וזה המקסימום שאני יכולה עם 2 ילדים קטנים.
אבל נראה לי שבהקדם אני אנסה להסביר להם כמה דברים.;);)

• הוסף לסימניות
זה לא יאמן החוצפה של הבוסים. נדמה לי שככל שמשלמים פחות, הם מצפים לניצול יתר של הזמן..

ברור! 2 הדברים הללו מתבססים על ההבנה של הבוס!
ברגע שיבין מה הוא דורש מהעובדת, ומה היא מסוגלת ליישם במציאות כי היא לא מלאך... 2 הדברים יסתדרו:
1. הוא ישלם יותר.
2. יעריך יותר את העבודה שלה, ולא ילחיץ כ"כ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה