התייעצות זמן שינה אצל מטפלות

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח לדעת כמה זה הזמן שינה המטפלת אמורה להשכיב ילדים בני שנה וחצי לישון,
המטפלת עובדת משעה שמונה עד אחד וחצי.
האם שעתיים שלוש זה יותר מידי?

• הוסף לסימניות
וואו בטח יותר מדי!!!
מתוך 5.5 שעות לישון 2.5-3 זה מלאא, איך הילדים נרדמים לה כ"כ מלא??
אצל הבת שלי גם מ7:45 עד 13:20 ישנים שעה מ11.5-12.5 בערך.

• הוסף לסימניות
שעתיים זה נורמלי
אבל בגדול זה לזרום עם הילד, מי שצריך יותר אז יותר מי שפחות אז פחות

• הוסף לסימניות
שעה וחצי שעתיים

• הוסף לסימניות
3 שעות נשמע לי הרבה זמן

שעתיים תואם גיל
נכון שזה מבאס שמתוך 5 שעות ישנים שעתיים - אבל אלו השעות שילדים בגיל הזה צריכים...
כמובן לקראת סוף היום

• הוסף לסימניות
מה פתאום? במעון שזה עד 4:00 ישנים שעתיים.
מצפה שתשים לישון הכי הרבה שעה. או שבכלל לא..

• הוסף לסימניות
מה פתאום? במעון שזה עד 4:00 ישנים שעתיים.
מצפה שתשים לישון הכי הרבה שעה. או שבכלל לא..
מה הקשר? הבן שלי כבר עייף בשעה 11,
ואז הוא ישן שעה וחצי שעתיים.
מה זה קשור למעון או מטפלת? שעת הקימה היא אותה שעה.

וסתם יש לי שאלה- כשהילד ישן הוא לא צריך שמירה?
כך מסגרת של גני ילדים נראית.

לגבי השעתיים וחצי-שלוש של השינה-
מאד מעניין אותי איזה ילד ישן לה כל כך עמוק וארוך, היא שמה להם חומר הרדמה בבקבוק :) ?

• הוסף לסימניות
כן, אבל במעון ישני מ12:00 או 13:00
אז מצופה שבמטפלת הוא ישן גם בשעות אילו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה