כללי זמני הדפסה

• הוסף לסימניות
שלום,
מישהו יודע לומר כמה זמן צריכה להיות מוכנה הדפסת אופסט של
כרטיס ביקור עם למינציה ולכה סלקטיבית ?
מהו טווח הזמן הממוצע?

• הוסף לסימניות
אני אגיד מה הסיפור - דיברו איתי על שבוע ומאז כבר 3 פעמים דוחים אותי ביומיים
ועוד יומיים, משהו מריח לא טוב...

• הוסף לסימניות
אז קחו את אומנות הנודניק. זה לא נעים אבל רק ככה מזיזים עניינים במקומות לא מסודרים. להתקשר כל שעה שעתיים לשאול מה קורה, ימאס להם מהטלפונים אז הם יכניסו אתכם לראש הרשימה בדחיפות עליונה.

בבתי דפוס לפעמים ההתנהלות היא כמו במיון-מדרגים לפי רמת הלחץ והדחיפות של הלקוח ולא לפי סדר ההגעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1142085:
אז קחו את אומנות הנודניק. זה לא נעים אבל רק ככה מזיזים עניינים במקומות לא מסודרים. להתקשר כל שעה שעתיים לשאול מה קורה, ימאס להם מהטלפונים אז הם יכניסו אתכם לראש הרשימה בדחיפות עליונה.

בבתי דפוס לפעמים ההתנהלות היא כמו במיון-מדרגים לפי רמת הלחץ והדחיפות של הלקוח ולא לפי סדר ההגעה.

איימתי בביטול באם לא יהיה מוכן תוך יומיים. חכם?
(אין שום מסמך כתוב ביניינו)

• הוסף לסימניות
לא מאיים.

אני עובדת בבית דפוס ולפעמים כשיש עומס ולקוח מבטל זה סוג של "ברוך שפטרנו" אם חשוב לך לעשות את העבודה אצלם אז או לנדנד או להסביר את דחיפות העבודה.
בבית דפוס אחר תיכנסו לאחרוני הממתינים ותפסידו את האפקט של "כבר שבועיים אני בתור!!!"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה