עזרה זמר ופויקער בירושלים

• פותח הנושא 316
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה על קבלת אינפורמציה\ שמור של זמרים+ פויקר לחתונה בסגנון ליטאי "צדיק" בירושלים
וכן לענות לי באישי אם מישהו מכיר את המתופפים צוקר או בלטי
ואת הזמרים מוישי הולצמן או שימי קפלן
בתודה מראש ובשמחות אצלכם

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה אתה יכול ליתכתב איתי באישי K0504127680 שטרודל וכלו אני יכל לעזור לכה בכייף

• הוסף לסימניות
אודה על קבלת אינפורמציה\ שמור של זמרים+ פויקר לחתונה בסגנון ליטאי "צדיק" בירושלים וכן לענות לי באישי אם מישהו מכיר את המתופפים צוקר או בלטי ואת הזמרים מוישי הולצמן או שימי קפלן בתודה מראש ובשמחות אצלכם

• הוסף לסימניות
מכיר את השוק היטיב קפלן פצצה אני יכול לעזור בטלפון0527682132

• הוסף לסימניות
יש לכ"כ הרבה אנשים מה לעזור לך!
רק צריך לשים לב שאם זה לחתונה אז לא להזיק משהוא אחר... (האמרגן בישיבת החתן, אם הנוהג בישיבה שניגשים רק אליו...)
אם תדע כמה תועיל אם תיתן לאחראי בישיבה את היכולת לעזור לך!
אתה מועיל לכל הישיבה! ואם תלך למישהוא אחר, אתה מזיק לכל הישיבה...
ככל שתיתן לאחראי בישיבה יותר אירועים הוא יוכל להגיע לתוצאות טובות יותר..
אגב, גם אתה תרויח! אם זה אירוע שהוא סידר אז הוא יתן את כל כולו בשביל החתן בחתונה... ובכל ישיבה יש את ה- שניים או שלושה שיש להם את היכולת להרים חתונה, ולעשות אותה לשמחה יותר... הם יעשו את זה רק אם לא 'תעקוף' אותם...

• הוסף לסימניות
אודה על קבלת אינפורמציה\ שמור של זמרים+ פויקר לחתונה בסגנון ליטאי "צדיק" בירושלים
וכן לענות לי באישי אם מישהו מכיר את המתופפים צוקר או בלטי
ואת הזמרים מוישי הולצמן או שימי קפלן
בתודה מראש ובשמחות אצלכם
מכיר את מוישי הולצמן ואת שימי קפלן
מוישי הולצמן עושה עבודה יפיפיה! ומקפיץ חבל על הזמן!
לדעתי שימי קפלן ברמה גבוהה יותר (לא חייב להיות באופן משמעותי.. סה"כ הם באותו רף פחות או יותר), משום מה אצלנו בישיבה יותר אהבו את מוישי הולצמן...

• הוסף לסימניות
מה המחיר שלו היום?
דבר עם מי שמארגן לך את ההרכב...
תוכל ליצור איתי קשר במייל - ניסיתי לכתוב לך את המייל שלי... אני רואה שהנהלת פרוג לא אוהבת את זה... לא אשתמש בקומבינה הפשוטה... אז פשוט תדבר עם מי שארגן לך את כל ההרכב... אם אין לך משהוא כזה אז תכתוב לי כאן את האולם והתאריך ואני כבר אתקשר אליך...

• הוסף לסימניות
אם זה רלונטי אתה יכול לדבר איתי נסדר לך משהוא טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה