זמר לחתנוה חסידית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש למשהו המלצה על זמר מרקיייד שלא יתן לאף בן אדם לעמוד בלי לרקוד?

וכן אם למשהו יש כאן קליפים לשמיעה מחתונה בתקופה האחרונה שיכול לשלוח לי של הזמר מוישי וינטרוב אני אשמח מאווד.

• הוסף לסימניות
אין על אהרהלה סמט!!!
שמח ואין אחד שישאר על הקרקע.....

• הוסף לסימניות
שטיינמץ
תשלחו לי כתובת מייל ואני יעלה לך 'טעימות' מחתונה שהיתה לנו...

• הוסף לסימניות
אין אין אין על מוטי לייכטר כזמר בשילוב עם לייבלה ליפסקר כאורגניסט
מנסיון של כמה וכמה חתונות במשפחתנו כולל החתונה שלי!!!
הוא זמר שלא עושה "כמה דקות הפסקה" ולא "הפסקת עישון"

נון-סטופ מיוזיק

מזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
הייתי שבוע שעבר בחתונה שהזמר היה אהרלה סמט, לא היה אחד שישב.
ממליץ בחום.

• הוסף לסימניות
נפתלי דוד, אין עליו מנסיון!!!!!!!!!! (חסידי)

• הוסף לסימניות
יואלי קליין
(ובקשר לכך שאף אחד לא ישאר על הקרקע. רוב העבודה תלויה בחתן ובכלה !.)

• הוסף לסימניות
גם בזה צריך מזל וס"ד,
אחי לקח מישהו מאוד נחשב ויקר ובסוף כשיצאו מחדר ייחוד הבנאדם נרדם לכמה דקות עד שהתעורר, לבושתו...

• הוסף לסימניות
יואלי קליין חבהל"ז

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
לדעתי, מוטי ארנפלד ורק מוטי ארנפלד יזמר לכם אירוע מושלם!!!
ממש זמר חסידי אותנטי - נסו והיווכחו.
פרטים ניתן לקבל באישי!!!

• הוסף לסימניות
האשכול ננעל.
ניתן להמשיך להמליץ לפותח האשכול באישי.

• הוסף לסימניות
ממליץ על מויש'ה-יענק'ל-חיים-דוביד-רבינוביץ'-זוננקרנץ-זייבאלד.
יקפיץ אתכם מעלה מטה, כמו הקוסטיה קונקורדיה ברגעיה האחרונים.
ההרכב שלו נותן בראש במצלתיים בעוד ובצלצל, שצנצנת של אדוויל לא תעביר לכם את כאב הראש. יש גם את אחיו הקטן (לא הג'יניג'י שתקוע בשידוכים, האחד לפני - הגרוש עם הגיבנת) שעושה לו קול שלישי. פשוט ללקק את האצבעות (אם הם לא עסוקות עם הפלפל הממולא).
הפויקער שלו צ'יקאבער אמיתי, יש לו פדאל לבאס עם נצנצים, שכל הילדים חוטפים ורטיגו אחרי בהייה של רבע שעה.
אבל מה אני מדבר, כמו שאמרו, עיקר העבודה היא כמובן על החתן והכלה. לא רק ששני המסכנים החליטו לממן מסיבה הזויה עם תפריט של קידוש, הם עוד סוחבים אנשים תמימים לבזבז ערב פנוי על הרקדה המונית וסחיבת קומקום / טוסטר / מגהץ של זק"ש - אז שיעבדו קצת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה