עזרה זעקה שקטה: המלחמה לא יכולה לעצור את הזכות להיות הורים

• הוסף לסימניות
שלום לכל חברי הפורום היקרים,

אני כותב כאן מתוך תחושת שליחות, לאחר שנחשפתי למאבק של קבוצת זוגות שנמצאים בתוך 'מלחמה' משל עצמם – המלחמה על הקמת בית בישראל.
כולנו יודעים שבטיפולי פוריות, כל יום הוא נצח. הזמן הוא המשאב הכי יקר, והשעון לא עוצר מלכת. לצערנו, המלחמה הנוכחית יצרה מציאות שבה הבירוקרטיה, ביטולי התורים והעומס במערכת הבריאות דוחקים הצידה את הזוגות האלו.
הם נמצאים במירוץ נגד הזמן, וכל עיכוב של חודש בגלל בירוקרטיה עלול להיות קריטי. מדובר בחיים עצמם, בזכות הכי בסיסית וקדושה – להפוך להורים ולבנות המשכיות לעם ישראל.
הופצה עצומה דחופה שדורשת מהמדינה לא להפקיר את הזוגות האלו בגלל המלחמה. אנחנו מבקשים להכיר בטיפולים האלו כזכות יסוד שלא נדחית, ולהסיר את החסמים הבירוקרטיים שחונקים את התקווה.
אנא, הקדישו דקה אחת לחתום. זו לא רק חתימה, זו הושטת יד לאחים שלנו שנלחמים בשקט, בקושי ובציפייה.
קישור לחתימה על העצומה:

יהי רצון שבזכות הערבות ההדדית הזו, נזכה כולנו לשמוע רק בשורות טובות, ולראות בבניין בתים נאמנים בישראל

• הוסף לסימניות
וואו, כל הכבוד על העלאת הנושא הכאוב הזה!
קראתי את המילים ופשוט הצטמררתי. זה כל כך נכון – בתוך כל הרעש של המלחמה, שוכחים שיש אנשים שנלחמים את המלחמה השקטה שלהם כל יום, במירוץ נגד הזמן.
הזכות הזו להיות הורים היא בסיסית וקדושה, ואסור שהבירוקרטיה תנצח את התקווה.
אני חתמתי עכשיו, וביקשתי גם מבעלי ומכל בני המשפחה הקרובים שלי לחתום מיד.
ציבור יקר, זה לוקח בדיוק חצי דקה. בואו נהיה הערבים זה לזה ונעזור להם להזיז את המערכת. כל חתימה כאן היא תקווה לעוד בית בישראל.
יישר כוח על היוזמה המבורכת!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העלאת הנושא הזה כאן. קראתי את המילים שלכם והצטמררתי, כי אני אחת מאותן נשים שנמצאות בתוך 'המלחמה השקטה' הזו שתיארתם.

בזמן שהעולם בחוץ סוער, עבורנו הזמן הוא המשאב הכי יקר והכי אכזרי שיש.
חשוב להסביר משהו למי שלא חוותה את זה מקרוב: בפוריות, כל חודש של עיכוב בירוקרטי הוא לא סתם 'דחייה' ביומן. עבורנו- כל חודש הוא חלון הזדמנויות יחיד שנסגר ולא יחזור. כשהמערכת גוררת רגליים או דוחה לנו תור בשרירותיות, היא לא רק מעכבת את התהליך – היא שודדת מאיתנו את הסיכוי הממשי להביא ילד באותו החודש.

הזמן הוא האויב הכי גדול שלנו, והשעון הביולוגי לא מחכה לאף פקיד או אישור טכני שמתעכב. כל חודש של המתנה מיותרת הוא חודש של כאב לב, של תקווה שנגנזה ושל סיכוי שהולך לאיבוד לנצח. אנחנו לא נלחמות על 'תור לרופא', אנחנו נלחמות על החיים של הילדים שעוד לא נולדו לנו.

זה לא רק הבירוקרטיה המתישה והתורים שנדחים - זה התחושה שברגע הכי רגיש בחיינו, אנחנו הופכות לשקופות ולא כאל נשים עם נפש וחלום שבוער בהן.

כשראיתי את העצומה הזו, הרגשתי שסוף סוף מישהו צועק את הצעקה שלנו. אנחנו לא מבקשות פריבילגיה, אנחנו מבקשות שהזמן שלנו יקבל את הכבוד הראוי לו ושהזכות הבסיסית שלנו להורות לא תידחק הצידה בגלל כשלים ניהוליים.

אני פונה אליכם מהמקום הכי אישי שלי - בבקשה, אל תעברו הלאה. כל חתימה שלכם היא לא רק שם ברשימה, היא הדרך שלנו להראות למשרד הבריאות שאנחנו בני אדם, לא תיקים רפואיים, ושאנחנו לא מוכנות שהתקווה שלנו תלך לאיבוד בתוך הבירוקרטיה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העלאת הנושא הזה כאן. קראתי את המילים שלכם והצטמררתי, כי אני אחת מאותן נשים שנמצאות בתוך 'המלחמה השקטה' הזו שתיארתם.

בזמן שהעולם בחוץ סוער, עבורנו הזמן הוא המשאב הכי יקר והכי אכזרי שיש.
חשוב להסביר משהו למי שלא חוותה את זה מקרוב: בפוריות, כל חודש של עיכוב בירוקרטי הוא לא סתם 'דחייה' ביומן. עבורנו- כל חודש הוא חלון הזדמנויות יחיד שנסגר ולא יחזור. כשהמערכת גוררת רגליים או דוחה לנו תור בשרירותיות, היא לא רק מעכבת את התהליך – היא שודדת מאיתנו את הסיכוי הממשי להביא ילד באותו החודש.

הזמן הוא האויב הכי גדול שלנו, והשעון הביולוגי לא מחכה לאף פקיד או אישור טכני שמתעכב. כל חודש של המתנה מיותרת הוא חודש של כאב לב, של תקווה שנגנזה ושל סיכוי שהולך לאיבוד לנצח. אנחנו לא נלחמות על 'תור לרופא', אנחנו נלחמות על החיים של הילדים שעוד לא נולדו לנו.

זה לא רק הבירוקרטיה המתישה והתורים שנדחים - זה התחושה שברגע הכי רגיש בחיינו, אנחנו הופכות לשקופות ולא כאל נשים עם נפש וחלום שבוער בהן.

כשראיתי את העצומה הזו, הרגשתי שסוף סוף מישהו צועק את הצעקה שלנו. אנחנו לא מבקשות פריבילגיה, אנחנו מבקשות שהזמן שלנו יקבל את הכבוד הראוי לו ושהזכות הבסיסית שלנו להורות לא תידחק הצידה בגלל כשלים ניהוליים.

אני פונה אליכם מהמקום הכי אישי שלי - בבקשה, אל תעברו הלאה. כל חתימה שלכם היא לא רק שם ברשימה, היא הדרך שלנו להראות למשרד הבריאות שאנחנו בני אדם, לא תיקים רפואיים, ושאנחנו לא מוכנות שהתקווה שלנו תלך לאיבוד בתוך הבירוקרטיה.
חתמתי, (לא פחות חשוב מהסרת משקפיים) אסור להתעלם!

1774620010842.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה