פונט זקוקה בדחיפות לעזרה!!! יש לי בעיה עם הפונטים של פונטביט באינדיזין

• הוסף לסימניות
כשאני מביאה טקסט מנוקד לעימוד באינדיזין, חלק מהניקוד זז במיוחד בפונטים של פונטביט, (יש כמה פונטים לא תקנים שזה לא קורה) אני עובדת עם זה כבר כמה שנים וזה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי עם קבצים מנוקדים אחרים וזה זז גם שם. משהוא יודע מה הפתרון??????

• הוסף לסימניות
ענו על זה כבר עשרות פעמים
הניקוד לא מוקלד בסדר נכון
צריך לתקן את סדר הניקוד או להחליף לפונט OpenType שם לא משנה הסדר

• הוסף לסימניות

בפורום עיצוב גרפי, אני מתחיל להעלות סרטוני הדרכה לפיתוח אופן טייפ.
אם תלמדי איך להשתמש בוולט זה יפתור לך את כל הבעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B05731;n4888998:
כשאני מביאה טקסט מנוקד לעימוד באינדיזין, חלק מהניקוד זז במיוחד בפונטים של פונטביט, (יש כמה פונטים לא תקנים שזה לא קורה) אני עובדת עם זה כבר כמה שנים וזה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי עם קבצים מנוקדים אחרים וזה זז גם שם. משהוא יודע מה הפתרון??????

נסו לשנות את הגופנים בתוך וורד ורק אחר כך למקם באינדזיין.

• הוסף לסימניות
צריך לשנות את הסדר של הניקוד (אם יש דגש אחרי ניקוד באותה אות זה "מקפיץ" את הניקוד.
תעשי חיפוש והחלפה בגרפ:

חפש:
([א-הח-ת])([ְֱֲֳִֵֶַָֹֻׁׂ]+)(ּ)

החלף:
$1$3$2

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה