זקוקה לסרטים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל שמות של סרטים העוסקים בחינוך/ טיפול/ סרטים נוסטלגיים חינוכיים
דרמה/אנימציות

דחוףףף

אין מילים!

• הוסף לסימניות
מורה לחיים
ילד הקרטה
כוכבים בשמיים
קוראים לי ג'ונה

• הוסף לסימניות
תודה גדולה.יש לכן בהישג יד?
אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1178318:
תודה גדולה.יש לכן בהישג יד?
אשמח לדעת

את המצגת של האסימונים אני יכולה לנסות להעלות מחר, או לשלוח לך במייל,(תשלחי כתובת), יש לי גם את הסרט כוכבים בשמים אבל בדיסק, אני יכולה לנסות להעלות לך.

• הוסף לסימניות
בחזית הכיתה (תסמונת טורט)
כמה קשה זה יכול להיות (לקויות למידה)

• הוסף לסימניות
כרוכית,אלו סרטים לעוסים?
אשמח אם תוכלי להשיג לי אחד מהם או יותר:)

כנ"ל לגבי שאר ההצעות

אין מילים

• הוסף לסימניות
טמפל גרנדין - אוטיזם
מוצארט והלוייתן - כנ"ל

• הוסף לסימניות
לכל מי שפנתה באישי בקשר למצגת של האסימונים, אני עדיין מחפשת אם זה שמור לי באחד המחשבים, ברגע שאני אמצא אני אעלה כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1179699:
תודה על הקישור מכל הלב.
כאשר אני רוצה להוריד מופיע לי:

https://docs.google.com/file/d/0B2XbbhCPS-P3NEdTRWo0cEw3MzQ/edit

‏Google Drive אינו יכול לסרוק את הקובץ הזה לאיתור וירוסים.

‏Chizayon.wmv (501M) חורג מהגודל המקסימלי ש-Google יכולה לסרוק. האם עדיין ברצונך להוריד את הקובץ הזה?

הורד בכל זאת.

מה זה אומר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;1179885:
‏Google Drive אינו יכול לסרוק את הקובץ הזה לאיתור וירוסים.

‏Chizayon.wmv (501M) חורג מהגודל המקסימלי ש-Google יכולה לסרוק. האם עדיין ברצונך להוריד את הקובץ הזה?

הורד בכל זאת.

מה זה אומר??

זה אומר להקיש על 'הורד בכל זאת'.

• הוסף לסימניות
ארבע,חסום לי יש דרך להעלות אחרת?
מי שיש ברשותו אשלח לו מייל אישי

תודות לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;1180235:
זה אומר שיש וירוס או לא?
לקרוא עברית אני גם יודעת........:)

זה אומר שמחמת הגודל של הקובץ הוא לא יכול לסרוק אותו..
אם יש וירוס או אין, זה כבר שאלה על כל קובץ שאת מורידה מהרשת/מקבלת מחבר וכדו'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה