זקוק לדרייברים עדכניים לכרטיס מסך ולוח אם

• הוסף לסימניות
לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. H77M-D3H
כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GT 630
אני חסום ואין לי אפשרות להוריד לבד את הדרייברים העדכניים ביותר.
תודה למי שיתאמץ ויוריד ויעלה לי לדרופ/ג'מבו/דרייב.
[די דחוף]
(מערכת הפעלה win7 64 bit)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1784140:
לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. H77M-D3H
כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GT 630
אני חסום ואין לי אפשרות להוריד לבד את הדרייברים העדכניים ביותר.
תודה למי שיתאמץ ויוריד ויעלה לי לדרופ/ג'מבו/דרייב.
[די דחוף]
(מערכת הפעלה win7 64 bit)

שתי שאלות 1. איזה revision יש לך 1.0, 1.1, 1.2?
2. איזה דרייברים אתה צריך אין דרייבר רק ללוח אם יש לכמה דברים

הנה קישור ישיר לnvidia בשביל הדרייבר של הכרטיס מסך אם זה יעזור סליחה שאני לא מעלה לדרייב פשוט אין לי מספיק נפח אינטרנט לזה
http://us.download.nvidia.com/Windo...n8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

• הוסף לסימניות
הקישור הישיר עבד לי והרדתי והתקנתי בהצלחה, תודה רבה.
בקשר ללוח אם, אני לא יודע מה בדיוק אני צריך, אני צריך לעדכן כל דרייבר אפשרי.
ובקשר ל-revision, רשום לי A2.

• הוסף לסימניות
למה שלא תוריד תוכנה לעדכון דרייברים

תוכנה מצוינת

קבצים מצורפים

• גיבוי ועדכון דריברים.rar
    4.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1784362:
הקישור הישיר עבד לי והרדתי והתקנתי בהצלחה, תודה רבה.
בקשר ללוח אם, אני לא יודע מה בדיוק אני צריך, אני צריך לעדכן כל דרייבר אפשרי.
ובקשר ל-revision, רשום לי A2.

את rev אתה צריך לבדוק על הלוח אם בעצמו לדוג' (מקור גיגבייט)
x581.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה