זקוק למישהו בעל ידע בתלת מימד סטריאוסקופי ליצירת ספר תלת מימד

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מפרסם לסופרת מוכרת ונחשבת בשוק

לספר שצריך לצאת בקרוב רוצים להפוך אותו לתלת מימד
אני צריך מישהו בעל ידע בתלת מימד סטריאוסקופי שיהיה אפשר להתייעץ איתו ובמידה וזה מתאים/אפשרי להשתמש בשירותיו
(הכוונה תלת מימד לא מידול אלא תלת מימד עם המשקפיים שעושים עם בפוטושופ לתמונה רגילה)
אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או במייל mgiliron בגימייל
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה תלת מימדית אתה משתמש ?

• הוסף לסימניות
אני מתכוון תלת מימד לתמונות קיימות
אם יצטרך צילום מחדש יכול להיות שגם זה בא בחשבון
אני לא מדבר על תלת מימד כמו מידול ואנימציה אלא כמו שהיה בכנס

• הוסף לסימניות
אני הבנתי.

אני יודע שיש לאפטר אפקט פלוגין שיודע לעשות את זה (ולכן שיכול להיות שגם לפוטושופ יש את האפשרות וכן גם ל3DMAX כבר בשלב הרנדר.
מה שעושה הפלוגין בעיקרון הוא להוציא שתי תמונות האחת האדום והשניה הכחול עם מרחק קטן בניהם ואז בעזרת הצפיה עם משקפיים תלת מימדיות (משקפי הכחול והאדום מתבצע הפוקוס בחזרה עם תחושה תלת מימדית.
לא זכור לי שמו של הפלוגין לאפטר אבל אם תרצה אברר לך את השם של הפלוגין בהמשך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה