כללי זקוק לעזרה ויעוץ במגוון נושאים !

• הוסף לסימניות
לחברי פרוג שלום ! אני רוצה להתיעץ איתכם במגוון נושאים !
יש לכם מושג מה זה תוכנת קורל תוכנה ששמעתי עליה לאחרונה ?
מה הביצועים שלה ?
מה היתרונות שלה לעומת תוכנות אחרות ?
אני מקווה שתענו לפניותי תודה על העזרה !
נ"ב . אני מבקש עזרה רק מימי שיודע מה זה באמת תוכנת קורל כי אני זקוק להכוונה מקצועית .

• הוסף לסימניות
אם יש לך וינדוס 7 אתה יכול לקרוא לזה קורל ז"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;714305:
אם יש לך וינדוס 7 אתה יכול לקרוא לזה קורל ז"ל

למה?? יש לי WINDOWS 7, והוא פועל מצויין!!

יש לי גירסה: קורל דרו X5

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה להיחשב בתחום כ-קול וגזעי, תלמד קורל

אבל היום בכל המכללות והמשרדים עובדים רק עם תוכנות אדובי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;714310:
למה?? יש לי WINDOWS 7, והוא פועל מצויין!!

יש לי גירסה: קורל דרו X5

מעניין,הטכנאי שלי ככה אמר לי שקניתי את וינדוס 7.

• הוסף לסימניות
הוא מנהל חצי מדינה היום.

• הוסף לסימניות
קורל זוהי תוכנה ישנה לעיצוב
מזכיר מעט את פריהנד ועוד יותר מעט את אילוסטריטור
ביצועים מינימאלים ואפשר לומר פשוטים ולא משוכללים
כך שאת לא צרכה להצטער שאינך מכירה תוכנה זו

• הוסף לסימניות
בגירסה החדשה X5, יש כמה שיכלולים "קצת" מתקדמים. וכמובן פועל גם על ווינדוס 7.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה