כללי זקוק נואשות למספר קבצים וקטוריים משאטרסטוק. מישהו כאן יוכל אולי לעזור?

• הוסף לסימניות
אין מילים!!!!

• הוסף לסימניות
בלי מספרי תמונות לא יוכלו לעזור לך

• הוסף לסימניות
תודה.
חשבתי כבר לשלוח למישהו באישי, ולשלם לו את העלות.
הלא כן?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל מי שרצה לעזור.
ובפרט לניק rina86 על העזרה המהירה!

שוב. תענוג להיות חלק מקהילה מיוחדת כל כך...!!!

• הוסף לסימניות
שאלה: בכמה אתם מוכרים תמונה משאטרסטוק?

• הוסף לסימניות
אמרו 25.
יש בזול יותר?

• הוסף לסימניות
השבוע שילמתי 45, והיה נשמע לי מוגזם, לכן שאלתי...
(במכללה מוכרים לנו ב-10)

• הוסף לסימניות
יש הרבה שמוכרים ב10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1349095:
השבוע שילמתי 45, והיה נשמע לי מוגזם, לכן שאלתי...
(במכללה מוכרים לנו ב-10)

:eek::eek::eek:
45???????

זה ממש מוגזם.
הבנתי שיש פה מישהי שמוכרת ב6 ש"ח גם
איך הגיעו למחיר כזה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת... היה לי נשמע הזוי. אבל היא אמרה לי את המחיר רק אחרי שהורידה (דרך צד שלישי, בית הדפוס שאני עובדת איתו) אז נאלצתי לשלם.
ולפעם הבאה למדתי שצריך לשאול לפני ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1349187:
לא יודעת... היה לי נשמע הזוי. אבל היא אמרה לי את המחיר רק אחרי שהורידה (דרך צד שלישי, בית הדפוס שאני עובדת איתו) אז נאלצתי לשלם.
ולפעם הבאה למדתי שצריך לשאול לפני ...

אני פעם הורדתי ללקוח בבית דפוס שעבדתי בו - הוא שילם על חמש תמונות איזה מאתיים שקל
ככה שהיה יוצא לך נראה לי יותר זול ליח' אם היית מזמינה אפילו דרך האתר..
מה היא חשבה לעצמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה