התייעצות זריקות אוזמפיק מומלץ להתחיל לפני פסח?

• הוסף לסימניות
בשעה טובה הזריקות הגיעו מבית המרקחת
אחרי תהליך ארוךךךךךךך
תכלס אנחנו ערב פסח
ואין לי מושג מה תופעות הלוואי של הזריקות
השאלה אם מומלץ להתחיל לפני החג
או לחכות לאחר כך
פוחדת שתופעות הלוואי ישביתו אותי מהעבודה
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון מה קורה בשבועיים הראשונים ואיך זה משפיע על הגוף בלי קשר לתאבון
תודה!

• הוסף לסימניות
ועוד משהו...
אשמח לדעת אם תופעות הלוואי מונעות מהכנת אוכל
ז"א, אם חוסר התאבון גורם לסלידה מאוכל באופן ככלי
כי לא מעוניינת להיכנס לקושי בכל הכנת המאכלים בחג

• הוסף לסימניות
בתקופה הראשונה מעט בחילות.
לא דחיה מושלמת מאוכל אך בהחלט ירידה בתאבון.
לפעמים מתפתחת הפרעה בעיכול(עצירות או שלשול)
מה שיכול להוות תוספת לקשיי עיכול של פסח.
להתחיל במינון קטן ממש 0.25 מ"ג.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת במ"ג
הרופאה כתבה לי 17 סיבובי מזרק.....
את יודעת לומר לי כמה מ"ג זה?
מה כתוב על האמפולה?
נשמע מוזר...
לא זוכרת הוראה כזו.
וכוונתי הייתה 0.25 מ"ג (ולא 250)
הייתי שואלת רוקח טוב.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת במ"ג
הרופאה כתבה לי 17 סיבובי מזרק.....
את יודעת לומר לי כמה מ"ג זה?
נשמע יותר כמו סקסנדה ולא כמו אוזמפיק...
גם אוזמפיק וגם סקסנדה- להתחיל במינון הקטן ביותר
ולעלות רק אם תחושת השובע חוזרת.

• הוסף לסימניות
האם כיום ניתן להשיג אוזמפיק במרשם רוםא בלבד או שיש צורך בטופס 29 א?

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד לשלב עם פרוביוטיקה במינון הכי גבוה שמותר ביום

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
לאור הוראה של משרד הבריאות- לא ניתן לרכוש יותר אוזמפיק גם לא עם מרשם טופס 29 וכו'
אלא אך ורק לחולי סכרת!!

כך שאם עדיין לא התחלת אולי עדיף לא להתחיל לחודש אחד,
יש עכשיו תחליף שמיועד להשמנה שזה בעצם ה"ויגובי", כמו האוזמפיק במינון גבוה יותר של עד 1.7 מ"ג ו-2.4 מ"ג
מיועד בהתוויה לטיפול בהשמנה, הבעיה הגדולה היא המחיר שהוא פי 2.5-3 מזריקה חודשית של אוזמפיק

מצורף עלויות שקיבלתי מבית מרקחת פרטי שניפק עד היום אוזמפיק ללא בעיה - גם ללא מרשם כלל,
כיום לא ניתן להשיג אוזמפיק מלבד חולי סכרת

קבצים מצורפים

• ויגובי.jpg
    ויגובי.jpg
    KB 198.9 · צפיות: 55

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה