דרוש מידע זריקת אזומפיק תופעות לוואי?

• הוסף לסימניות
מאיזה מינון של סקסנדה אמורים להרגיש תחושת שובע? אני כבר ב1.8 ואין תחושת שובע?

• הוסף לסימניות
אזה קופה מאשרת אוזימפיק לירידה במשקל?
בכללית אומרים לי שהוציאו את זה מהסל...

והאם אפשר לקנות מחוץ לסל?

• הוסף לסימניות
אני לקחתי אוזומפיק במשך כמה וכמה חודשים רק בשביל דיאטה לא בשביל סוכר.
התחלתי עם 0.5 וירדתי אך לא מספיק כמו שהייתי רוצה אבל בהחלט לא עשיתי תזונה מאוזנת, המשכתי כרגיל ( 7 ק"ג ב 5 חודשים)
תופעות הלוואי היו סבירות לחלוטין צרבות ובחילות וזה הכל.

מהרגע שעליתי ל 1 מ"ג התחילו הצרות. אמנם ירדתי עוד 3 ק"ג ב 3 שבועות אבל היו צרבות מטורפות וכבדות באיברים. לא יכולתי להתקרב לבשל אוכל ובעיקר נהיו לי גלי חום קשים ממש.
בחסדי שמיים גיליתי שכתוב שכשהסוכר יורד בגוף, יש גלי חום חזקים ואז נפל לי האסימון שכל התחושה הרעה שלי בגוף היא בגלל האוזומפיק 1 מ"ג.
הפסקתי באופן מיידי ואכן הכל עבר כלא היה.

אני בערך חודש בלי להזריק ועליתי מעט מאוד סביב קילו וחצי והיו חגים באמצע..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה