זרקור משמים

• הוסף לסימניות
הראשונה מעניינת. (רק נראה לי שהסירה לא הכי בפוקוס)
השנייה קצת משעממת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;506264:
הראשונה מעניינת. (רק נראה לי שהסירה לא הכי בפוקוס)
השנייה קצת משעממת.

אתה אולי צודק, השניה לא עומדת בזכות עצמה, אך כאן שתי התמונות הן סט.

תודה על הערתך:)

• הוסף לסימניות
הראשונה מסוג התמונות שגורמות לך חשק לצלם. תמונה מעניינת מאוד.
הייתי במידת האפשר נותן יותר מרווח למעלה ולמטה (השמש תהיה במלואה כולל ההילה, ולמטה שהתמונה תשב יותר ולא על גבול המסגרת, אומנם יש עניין אפי' בשטח המת, אבל זו דעתי)

• הוסף לסימניות
סט יפה!

במיוחד הראשונה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
יפה כנראה אותך ראיתי שם עם MOTI!A הייתם שם 3 או 4 חברה לא???
זה באילת נכון או שאני טועה שלא אתה היתה שם אתמול שלשום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;511026:
יפה כנראה אותך ראיתי שם עם MOTI!A הייתם שם 3 או 4 חברה לא???
זה באילת נכון או שאני טועה שלא אתה היתה שם אתמול שלשום

היינו שם שלושה, הסתובבנו וצילמנו הרבה, היה כיף!

רעייתי, בתי ואנוכי:p

אה, וזה היה לפני כשבועיים:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה