אפשר מספר שלהם???פרחי טל.
אלופים. אלופים. אלופים.
זו המלצה מנסיון? אפשר פרטים מה לקחתם וכמה עלה?פרחי טל.
אלופים. אלופים. אלופים.
מצטרפת להמלצה, אין על פרחי טל!! מנסיון של כמה וכמה אירוסין.פרחי טל.
אלופים. אלופים. אלופים.
זר לכלה לחתונהזר אירוסין? זר ליד?
אני לומדת שזירה ושוזרת במחיר התלמדות.
זר לכלה לחתונה
יכולה לשלוח גם לי למייל?יכולה לשלוח לך תמונות זרים לכלה ששזרתי.
יכולה לשלוח גם לי למייל?
את גרה באזור המרכז?
איפה מומלץ זר לאירוסין? מיוחד לא סטנדרט . מה מומלץ ?אשמח לקבל המלצות מנסיון.
מחפשת זר לכלה יפה ולא יקר...
שלום, את מכינה זרים לאירוסין? אני רואה שההודעה ישנה. תודהבשמחה. שלחי לי באישי את המייל שלך ואשלח לך תמונות.
אני מתגוררת בבני ברק
לא ):שלום, את מכינה זרים לאירוסין? אני רואה שההודעה ישנה. תודה
תודה רבה אנסה את טללא ):
אני רואה שאת מחפשת זר מיוחד ומושקע - בבני ברק יש את טל, ובירושלים את אסתר מילר ששולחת גם לבני ברק.
שתיהן מפיקות יצירות ברמה גבוהה מאד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים