זר צנוע

• הוסף לסימניות
מי יודע היכן אפשר לרכוש בירושלים "זר מתוק" מהרגע להרגע בהכשר טוב ובמחיר סביר?

• הוסף לסימניות
תודה. אני זקוקה לכתובת יותר ממוקדת.

• הוסף לסימניות
עלה לי עכשיו רעיו יצירתי :)
להכין לבד.

ללכת למכולת הקרובה,
לקנות מרשמלו ועוד מיני מתיקה,
לשים על שיפוד,
לעטוף בצלופן וסרט
וזהו.

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון?
אני צריכה לבוא לשבת שבע ברכות של חברים ב"ידים מלאות" ואין לי זמן להכין ..
גם רעיון למשהו פחות צנוע יתקבל..

• הוסף לסימניות
אורלי, את חמודה.
כבר עשו להם את זה לשבת שבע ברכות קודמת, בערך לפני חמש שנים...
יש לך עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
ברח' ירמיהו מול "יש" יש משתלה גדולה הם מכינים גם זרים צנועים, וגם מפוארים מהרגע להרגע המחירים טובים מאוד, מבחר גדול.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לעזור לי?
אני מוכנה להתחנן.

• הוסף לסימניות
נחמי, בטח יש שם רק פרחים. אני מחפשת חיקוי..

• הוסף לסימניות
חבר'ה, תליתי בכם הרבה תקוות, אל תאכזבו..

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהבנתי נכון ואת מחפשת עיצוב של אוכל,
יש בגאולה (רח' יעקב מאיר) חנות בשם "מומנטום" - מעצבים מאד יפה שוקולד בלגי והמחיר בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה