דרוש מידע ז' אדר במירון

• הוסף לסימניות
אני זוכר התבטאויות ספונטניות שלך ''ציוניים'' בכל איזכור של המדינה
איזה קל להתחבא מתחת למקלדת עם שם מפוברק ולהעליל דברים על אנשים...
רק להראות לכולם איזה מגוחך אתה ומילותיך....
אני חסיד, (בעלזא למי שמעניין..) לא קנאי, לא ציוני, אלא יהודי גאה, בחיים לא השמעתי טענות ציוניות בשום מקום ובטח לא בפרוג,
ולא יודע מה נתלית עליי בשביל לפרוק את האמוציות שלך,
התנהגות דוחה, על גבול המגעילה.
מטיפוס נאלח ועלוב כזה, לא מצפה אפילו להתנצלות....

• הוסף לסימניות
אולי עם רכבים...
הכניסה לכולם
יש חניה כמו ממול היישוב לבעלי רכבים.
יש מוזיקה עד 2 וחצי לפנות בוקר
ומחר נראה לי כל היום
יש שאטלים לעלות ולרדת לכולם (2 שאטלים)
כולם מוזמנים!!!!
הייתי אתמול (שלשום) = אור לז' אדר בלילה,
היה מאצעב רציני עם מוזיק וריקודים הכול פעל ועבד אפילו ההכנסת אורחים כל כל הקוגלעך וצ'ולנט וכו'
חשבתי לעצמי,
לו היה כך ל"ג בעומר אשתקד, המצב היה טוב יותר...

• הוסף לסימניות
בדקתי שוב את הנושא,
הרב משה צבי נריה חידש את מנהג התזמורת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה