כללי חב''ד בואנוס - האתר

• הוסף לסימניות
ב"ה

שלום, לאחר תהליך מיתוג התקדמנו הלאה לאתר אינטרנט.
מה דעתכם? חסר בו עדיין טקסט אבל העיקרון מוכן..

http://www.bachabad.com/

קבצים מצורפים

• הדמיה לאתר - בואנוס.jpg
    KB 264.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
באתרוג עסקי לא רואים תמונות, רק מלל.

• הוסף לסימניות
גמני אומר מעולה כרגיל
אבל אני לא מבין, חב"ד מתחיל ונגמר במסעדה? חשבתי שהמסעדה זה רק משהו שולי וצדדי וחב"ד זה אימפריה של קירוב לבבות לאביהם שבשמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;1902264:
גמני אומר מעולה כרגיל
אבל אני לא מבין, חב"ד מתחיל ונגמר במסעדה? חשבתי שהמסעדה זה רק משהו שולי וצדדי וחב"ד זה אימפריה של קירוב לבבות לאביהם שבשמים

לפעמים הדרך לקירוב היא במסעדה,
בהרבה מקומות בעולם , אפילו לא נדחים כל כך, מקום האוכל הכשר היחיד הוא בית חבד או מסעדת חבד, ובאמצעות אוכל טוב ואנשים טובים שנמצאים שם, הם מקדמים את הפעילות שלהם.
ו…גם לתת אוכל כשר ליהודים שלא יאכלו כשר אחרת, זו שליחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1902330:
לפעמים הדרך לקירוב היא במסעדה,
בהרבה מקומות בעולם , אפילו לא נדחים כל כך, מקום האוכל הכשר היחיד הוא בית חבד או מסעדת חבד, ובאמצעות אוכל טוב ואנשים טובים שנמצאים שם, הם מקדמים את הפעילות שלהם.
ו…גם לתת אוכל כשר ליהודים שלא יאכלו כשר אחרת, זו שליחות.

אכן, מדוייק...

• הוסף לסימניות
הערה שלי לא הייתה על זה שחבד עושים מסעדה.
מה אכפת לי, שיערב להם ויבושם להם ושיעשו מליונים ושיקרבו מאות מיליונים, ההערה שלי הייתה על האתר, שלכאורה מי שמחפש "חבד בואנוס" בגוגל וימצא את האתר הזה, אני כמעט בטוח שהוא יחשוב שזה טעות והתחלף לו למסעדה.
בקיצור, תמהתי שזה המוטיב המרכזי המוצהר של חבד בואנוס.

• הוסף לסימניות
ב״ה

״האורות״- שימו לב שהתמונה של המסעדה מתחלפת לעוד מס׳ תמונות באתר, אז חב״ד זה לא רק מסעדה..;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1902327:
בנטפרי נפתח ולא עולה לי,
אולי בעיה פרטית

תנסי לחכות כמה שניות, לא עולה מיד.

ובקשר לאתר- משובח, כתמיד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;1903417:
ב״ה

״האורות״- שימו לב שהתמונה של המסעדה מתחלפת לעוד מס׳ תמונות באתר, אז חב״ד זה לא רק מסעדה..;)

הגבתי לפי מה שראיתי בתמונה, ולפי מה שמשודר לאורך המיתוג.
אני מאד אוהב לראות אשכולות של יעקב גרפיקה כי יש לו ידי זהב ועבודות נהדרות, אין כאן פקפוק באיכות העבודה, הערה שלי הייתה לגבי איך ממותג המקום. לא חובה לקבל את ההערה ולא נורא שהערתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה