דרוש מידע חבילה חשובה בנק' איסוף סגורה

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה דחופה המכילה שמלה לחתונה שעתידה להתקיים בעז"ה השבוע, בחנות 'מחסן חד פעמי' בבני ברק
החנות סגורה ואין מענה במספרי הטלפון בגוגל
דרוש רעיון יצירתי איך לאתר אי מי מבעלי/עובדי החנות

• הוסף לסימניות
מדובר בחנות מחסן החד פעמי ברח' עזרא משמשת כנק' איסוף חבילות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
ועל הדרך מקפיצה לך...

הגיע לי חבילה לחנות קניון החשמל- ביגל- בטל חיים בבני ברק
לא ברור לי איך דואר ישראל הצליחו למצוא את החור הזה בשבילי.
מישהו יודע עם פתוח שם? בטלפונים הם לא עונים. (פרטי התקשרות גם רלוונטים לי)

• הוסף לסימניות
מה שמוזר איך מגיעה חבילה למקום שהוא סגור, מילא אי אפשר לקחת כי סגור, אבל איך הגיעה לשם??

אצלי החבילה הגיעה למקום שהוא סגור בחול המועד, ומיד אחרי חול המועד גם היה סגור בגלל המצב
והיום קיבלתי הודעה שזה הועבר למקום אחר

• הוסף לסימניות
ושלי...
1696974673666.png

• הוסף לסימניות
פתחתי אשכול לחבילות שנתקעו בשל המלחמה!
זו חנות סגורה בשל המלחמה !! לא אשכול לאיתור חבילות אבודות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
ועל הדרך מקפיצה לך...

הגיע לי חבילה לחנות קניון החשמל- ביגל- בטל חיים בבני ברק
לא ברור לי איך דואר ישראל הצליחו למצוא את החור הזה בשבילי.
מישהו יודע עם פתוח שם? בטלפונים הם לא עונים. (פרטי התקשרות גם רלוונטים לי)
גם לי הגיע לשם. ולקחתי אתמול.
זה נמצא במחסנים שלהם ברחוב שאול המלך 3
הם ענו לי בטלפון גם בחנות וגם במחסן.
אם אני לא טועה פתוח עד 7.

• הוסף לסימניות
גם לי הגיע לשם. ולקחתי אתמול.
זה נמצא במחסנים שלהם ברחוב שאול המלך 3
הם ענו לי בטלפון גם בחנות וגם במחסן.
אם אני לא טועה פתוח עד 7.
וואו תודה באמת לא כתבו לי כתובת והייתי הולכת לחנות....
גם טוב לדעת שהם פתוחים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה