עזרה חבילה לא מזוהה מעליאקספרס

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם,
הזמנתי חבילה מעליאקספרס,
וכשאני פותחת אני רואה--- חגורת ברזל

נראה לכם משהו מכוון? או סתם טעות?
אין אפילו קשר מקרי בין מה שהזמנתי למה שהגיע,
לפני שאני מחזירה אני חושבת אולי זה משהו שאני יכולה לתבוע אותם?
בבקשה תעזרו מנסיונכם....
תודה

• הוסף לסימניות
לא פגשתי
אבל אולי זה היה קישור למותג מוסתר...

• הוסף לסימניות
זה בטוח החבילה שלך?
קרה גם לנו ובסוף ראינו שזה לא החבילה שלנו....

• הוסף לסימניות
לי היה כזה דבר
הזמנתי חולצה הגיע לי משחק והם כתבו לי להחזיר להם את המשחק
והם יחזירו לי את הכסף

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי פעם מחזיק למוצץ ואחרי המון זמן קיבלתי מייל שהנה החבילה שלי בדואר
מחכה שעות בתור ומה אני מלה בתוך החבילה? ייצור כתום גדול מסיליקון שאין לי מושג מה הקשר בינו לבין המחזיק
פניתי למוכר והוא התעלם, תכלס לא קיבלתי מחזיק למוצץ ולא חזר על הקניה ה"מוזרה"

• הוסף לסימניות
ולי עלי אקספרס אמרו להחזיר משהו - ועד היום לא זיכו אותי עליו וזה סכום גבוה,
הם אומרים שלא קיבלו הבאתי אישור מדואר ישראל שהם קיבלו אבל הם מתעלמים הם אומרים שאצלם מסומן שלא הגיע..

• הוסף לסימניות
ולי עלי אקספרס אמרו להחזיר משהו - ועד היום לא זיכו אותי עליו וזה סכום גבוה,
הם אומרים שלא קיבלו הבאתי אישור מדואר ישראל שהם קיבלו אבל הם מתעלמים הם אומרים שאצלם מסומן שלא הגיע..
אם שילמת דרך פיפאל אתה יכול לבקש מהם החזר

• הוסף לסימניות
תודה
זה לא מותג מוסתר
אבל שילמתי דרך פייפאל אני ינסה החזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה