דרוש מידע חבילה מאתר בסין

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה.
אחותי מתחתנת השבוע והזמנתי שמלה באתר מפוקפק, אין שם עם מי לדבר וכתבתי מיילים שלא נענו.
לפי מה שכתוב לפי מספר המעקב החבילה נמסרה בשבוע שעבר, אלא שאני לא קיבלתי אותה וגם לא התקשרו אלי.
איך אפשר לבדוק לאן החבילה הגיעה? או איזו חברה בישראל אחראית על השליחות? אני מאמינה שהיא נמצאת בנקודת איסוף כלשהי.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה.
אחותי מתחתנת השבוע והזמנתי שמלה באתר מפוקפק, אין שם עם מי לדבר וכתבתי מיילים שלא נענו.
לפי מה שכתוב לפי מספר המעקב החבילה נמסרה בשבוע שעבר, אלא שאני לא קיבלתי אותה וגם לא התקשרו אלי.
איך אפשר לבדוק לאן החבילה הגיעה? או איזו חברה בישראל אחראית על השליחות? אני מאמינה שהיא נמצאת בנקודת איסוף כלשהי.
תודה רבה!
קישור מעקב יש?
איפה בדקת?
יש אתרים טובים יותר ופחות לבדיקת מעקב...

• הוסף לסימניות
זה מביא אותי לאתר שעוקב אחרי חבילות מכל החברות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא, אבל תודה רבה! כאן סוף סוף כתוב החברה: china post.
איך יודעים איזה חברה בישראל עובדת איתם?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Screenshot_2023-07-30-02-15-20-832_com.google.android.gm~2.jpg
    Screenshot_2023-07-30-02-15-20-832_com.google.android.gm~2.jpg
    KB 186.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
בכל האתרים כתוב אותו דבר: החבילה נמסרה וכתוב את המיקוד שלי

• הוסף לסימניות
לא, אבל תודה רבה! כאן סוף סוף כתוב החברה: china post.
קרה לי בעבר...
החברה בעצמה התנערה וטענה שהמשלוח התבצע.
ושלחה את הקישור הנ"ל - כדי שארדוף אחרי חברת המשלוחים.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה