דרוש מידע חבילה שנאבדה בדואר, דחוף! מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מאלי אקספרס, ביום 26/12 היה עדכון שהחבילה הגיעה למרכז מיון
ויום אחרי התעדכן באתר שהחבילה נמסרה.
אני לא קבלתי עדכון על החבילה, וגם מס' המעקב לא תקין ולא מזוהה בדואר ישראל.
מה עושים??????

• הוסף לסימניות
רציתי להוסיף שמדובר במוצר יקר ( תאורה לאמבטיה) האם יתכן שמשהו בדואר הרים את החבילה וניכס אותה לעצמו????

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מאלי אקספרס, ביום 26/12 היה עדכון שהחבילה הגיעה למרכז מיון
ויום אחרי התעדכן באתר שהחבילה נמסרה.
אני לא קבלתי עדכון על החבילה, וגם מס' המעקב לא תקין ולא מזוהה בדואר ישראל.
מה עושים??????
אני לא חושבת, אני גם הזמנתי עכשיו תאורה מאלי אקספרס
וזה פשוט הגיע דרך חברת שליחויות אחרת
ולא דרך דואר ישראל.
בדואר ישראל כתבו לי שהמס' מעקב לא קיים/חוקי.

• הוסף לסימניות
מה עושים כשלא מקבלים הודעות?????
כבר פעם שלישית שמגיעה ישר הודעה שניה, וגם אז רשום עליה תאריך ישן,
והחבילה מוחזרת לשולח לפני שיש לנו הזדמנות לקבל אותה
:( :( :(
יש לכם אולי עצה בעניין, דרך מעקב אינטרנטית, או כל דבר בטוח יותר מ"לסמוך" דואר ישראל?

• הוסף לסימניות
מכירות מספר מעקב שמתחיל ב JNTCU???
בדואר ישראל הם לא מכירים את המספר הזה!

• הוסף לסימניות
תבדקו את המס' באתר טראק 17 ותדעו דרך איזו חברה זה נשלח.

נ.ב. יש הרבה מס' מעקב שמגיעים בפועל דרך דואר ישראל ולא מזוהים על ידו, ומקבלים מס' מעקב פנימי בהגיעם לארץ.

• הוסף לסימניות
קרה שהגיע דרך חבר אחרת
וכשהגיע לנקודת החלוקה
השליח רשם נמסר
לכי תתווכחי שלא קיבלתי ואני אפילו יודעת איפה זה הנקודה
דואר ישראל לא מכיר בכלל את המספר

בסוף, נכנסתי באליאקספרס בפרוט לחברת המשלוחים
ושם יצרתי קשר עם חברת המשלוחים

לשאול היכן נקודת החלוקה (אגב, חנות צמודה לדואר)

הייתי צריכה הרבה צעקות כדי להוכיח שלא קיבלתי אפילו שמישהו רשם נמסר

הגעתי לנקודת החלוקה וזה לא הופיע ברשומים כי כבר כביכול נמסר
אבל החבילה היתה זרוקה בין כל החבילות ומיועדת לשליחה חזרה

אהה... כי שלחו לי SMS ...

לא כ"כ עניין אותם שאין לי SMS

• הוסף לסימניות
אם המספר מעקב מתחיל באותיות jnt זה של חברת j-net, מנסיון הכי מומלץ לשגע להם ת'שכל במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> שהsms לא עובד ושיצרו קשר בשיחה קולית או מייל או לתת מספר אחר עם sms, מהר מאד הם התקשרו אלי בשיחה קולית והודיעו לי מאיפה לאסוף...

• הוסף לסימניות
ואם זה בביתר זה לכאורה במכולת של חיימקה והוא נותן לחפש חבילות לפי שמות כל מוצאי שבת מעשר עד שלוש בלילה.

• הוסף לסימניות
אני ממודיעין עילית,
וכמו שכתבתם,
אכן, הם שלחו SMS שלא הגיע...
תקעו לי את החבילה במודיעין מכבים רעות ( ולא מודיעין עילית)
נסעתי לשם, החבילה לא היתה בחנות ששלחו אותי אליה.
נברתי בין כל החבילות, אך לא מצאתי את החבילה שלי (כן היו שם הרבה מאד חבילות של מודיעין עילית...עוד אנשים מסכנים שתקעו להם חבילות במקום נידח....)
וגם לא יודעים לומר לי שם איפה היא?
בקיצור.... הרבה כאב ראש,
ואלי אקספרס טוענים בתוקף שהחבילה נמסרה.
אחה"צ יצרו איתי קשר טלפוני מJ-NET, שיבדקו איפה החבילה.
הם טוענים שהם מחפשים נקודת אסוף במודיעין עילית כדי להביא לשם את החבילות.(השאירו לי מספר כדי לעדכן אותם)
אם אתם ממודיעין עילית ויש לכם עסק / חנות ובא לכם הכנסה נוספת שלחו לי את הפרטים שלכם ואעביר להם .

• הוסף לסימניות
גם לי היה את אותו סיפור

התלונני אצל הדואר וזה התשובה שקבלתי

"שלום רב,

פנייתך שבסימוכין התקבלה בתודה .

בירור שנערך העלה, כי בהתאם למידע המופיע במערכת הממוחשבת של מעקב פריטים, דבר דואר שמספרו בנדון נמסר .

יחד עם זאת , כיוון שמדובר בדבר הדואר בשירות רגיל, אשר לגביו אין מתקיים הליך של רישום וחובת החתמה כפי שנעשה בשרות דואר רשום , אין בידינו הוכחה מלאה כי דבר הדואר נמסר לידי הנמען הנכון .

לפיכך , לא ניתן לקבוע בוודאות שדבר הדואר נמסר ליעדו.

פרטי המקרה הועברו לידיעת האחראים, אשר נדרשו לפעול ליתר הקפדה על אופן מסירת דברי דואר רשומים ליעדם ולפעול למניעת הישנות מקרה דומה בעתיד.

קבל נא התנצלות כנה, על נסיבות המקרה ועל שלא עלה בידינו לסייע במקרה זה.

בברכה,

שובל

שירות לקוחות דואר ישראל ""

ניסיתי לאמת אותם שזה כן היה דואר רשום אך הם כבר לא ענו לי

כנראה שאין באמת מה לעשות

למזלי הטוב אחר כמה ימים התקשר אלי שכן בבנין שלי שהחבילה אצלו והוא היה בדואר ומשום מה נתנו לו גם את החבילה שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה