עשיו גם כתוב לי שנמצא בדואר וצריך לשלם מכס.לי זה קרה גם, ואז דיברתי עם הבוט בעליאקספרס והם שילמו על זה.
תעדכןעשיו גם כתוב לי שנמצא בדואר וצריך לשלם מכס.
מענין אותי איך מדברים עם הבוט?
אני מחכה לחבילה. משארת שעוד שבוע יבוא אלי. אם לא אעדכן.תעדכן
תודה רבה
איך עושים את זה ?לי זה קרה גם, ואז דיברתי עם הבוט בעליאקספרס והם שילמו על זה.
כן זה מדואר ישראלתבדוק בטוח שהבקשה לתשלום מכס היא מאליאקספרס. יש פעמים שסתם גורמים שולחים קישורים לתשלום מכס.
אני כבר נפלתי בכזה דבר.
תנסה לראות אם הקישור לתשלום הוא לאתר דואר ישראל, אם כן אז זה אמיתי אם זה סתם קישור לא ברור אז פשוט לא לשלם והחבילה תגיע בזמן הקרוב.
כדי לדבר עם הבוט של אליאקספרס צריך להיכנס לחשבון שלך ושם לבחור תמיכה או צ'אט,
אשמח להסבר זריזתבדוק בטוח שהבקשה לתשלום מכס היא מאליאקספרס. יש פעמים שסתם גורמים שולחים קישורים לתשלום מכס.
אני כבר נפלתי בכזה דבר.
תנסה לראות אם הקישור לתשלום הוא לאתר דואר ישראל, אם כן אז זה אמיתי אם זה סתם קישור לא ברור אז פשוט לא לשלם והחבילה תגיע בזמן הקרוב.
כדי לדבר עם הבוט של אליאקספרס צריך להיכנס לחשבון שלך ושם לבחור תמיכה או צ'אט,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים