דרוש מידע חבילה שנתקעה במכס ורוצים 70 שח לשחרור

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
הזמנתי כמה דברים מאליאקספרס וזה נבדק במכס ונמצא תקין
וכעת הם דורשים ממני 70 שח על הבדיקה
מה לעשות?
דחוף
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
חברות המשלוח גובות עמלת מכס גם במקרה של בדיקה בלבד.

מה בדיוק אתם שואלים?

אם לא תשלמו, לכאורה זה יחזור לשלוח ויחזירו לכם את הכסף.

• הוסף לסימניות
למה לוקחים כסף
הרי זה פחות מ 75 דולר
השאלה שלי איך ניתן לבטל את התשלום אך שהמוצר יבוא אלי

• הוסף לסימניות
לא לשלם!
אני קיבלתי גם את ההודעה לשלם על מכס.
לא שילמתי והחבילה הגיע אחרי שבוע וחצי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבדוק בטוח שהבקשה לתשלום מכס היא מאליאקספרס. יש פעמים שסתם גורמים שולחים קישורים לתשלום מכס.
אני כבר נפלתי בכזה דבר.
תנסה לראות אם הקישור לתשלום הוא לאתר דואר ישראל, אם כן אז זה אמיתי אם זה סתם קישור לא ברור אז פשוט לא לשלם והחבילה תגיע בזמן הקרוב.
כדי לדבר עם הבוט של אליאקספרס צריך להיכנס לחשבון שלך ושם לבחור תמיכה או צ'אט,

• הוסף לסימניות
תבדוק בטוח שהבקשה לתשלום מכס היא מאליאקספרס. יש פעמים שסתם גורמים שולחים קישורים לתשלום מכס.
אני כבר נפלתי בכזה דבר.
תנסה לראות אם הקישור לתשלום הוא לאתר דואר ישראל, אם כן אז זה אמיתי אם זה סתם קישור לא ברור אז פשוט לא לשלם והחבילה תגיע בזמן הקרוב.
כן זה מדואר ישראל
אבל אפשר הסבר יותר מפורט איך לדבר עם הבוט

• הוסף לסימניות
אני כבר נפלתי בכזה דבר.
אשמח להסבר זריז
כי אני עכשיו מתכתב איתם
תודה רבה
וסליחה שאני משגע אותך

• הוסף לסימניות
גם לי עוד לא הגיע החבילה.
הוא תקוע במכס (רואים שזה דואר ישראל)
הבעיה היא שאלי אקספרס לא מוכנים לשלם לי על זה.
הם רוצים שאני ישלם או שזה יחזור אליהם.

מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה