עזרה חבילה שתקועה בדואר במרכז מיון במודיעין

• הוסף לסימניות
כבר חודש שתקועה לי חבילה במרכז מיון במודיעין
יש דרך לחלץ אותה משם?
או שזה פשוט באג באתר שלא מעודכן מיקום החבילה?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
כמעט חודש ,פניתי אליהם לפני יותר משבוע עדיין לא קיבלתי תגובה
בינתיים הגיעה החבילה לסניף

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם עדין רלוונטי
היה לי גם
התכתבתי איתם בצאט מליוני פעמים תמיד ענו לי תשובה שיגיע תוך יומיים לסניף
ברוב יאושי שלחתי מייל נזעם :mad:
לאחר יומיים קיבלתי מענה במייל שזה במיון ולוקח זמן מהרגיל
אבל ליתר בטחון , בוצעה חסימה לפריט שבנדון ונרשמה בקשת איתור לכל תחנות מעבר פריטים רשומים ,בחברת דואר ישראל

אחרי יום קיבלתי הודעה שהדואר בסניף
על החבילה היתה מדבקה של סניף אחר...
מתברר שהגיע לסניף שאליו מיפיתי את ההזמנה אבל הם לא עדכנו את מצב החבילה

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם עדין רלוונטי
היה לי גם
התכתבתי איתם בצאט מליוני פעמים תמיד ענו לי תשובה שיגיע תוך יומיים לסניף
ברוב יאושי שלחתי מייל נזעם :mad:
לאחר יומיים קיבלתי מענה במייל שזה במיון ולוקח זמן מהרגיל
אבל ליתר בטחון , בוצעה חסימה לפריט שבנדון ונרשמה בקשת איתור לכל תחנות מעבר פריטים רשומים ,בחברת דואר ישראל

אחרי יום קיבלתי הודעה שהדואר בסניף
על החבילה היתה מדבקה של סניף אחר...
מתברר שהגיע לסניף שאליו מיפיתי את ההזמנה אבל הם לא עדכנו את מצב החבילה
אפשר לקבל דרך לתקשר איתם?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל דרך לתקשר איתם?

• תודה
Reactions: RRL

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה