עזרה חבילות מ-HFD נעלמות במשולש ברמודה

• הוסף לסימניות
ממש לא!
אפשר באתר שלהם

כותבים את הטלפון שלכם שמעודכן בהזמנה ואת מספר ההזמנה וזה נותן
יש לי טלפון כשר והוא כל הזמן הביא לי
גם אני לא קיבלתי שום הודעה על שהמשלוח הגיע
הסתכלתי בקישור הנל
והלכתי לנקודת איסוף -וזה באמת היה שם...

• הוסף לסימניות
מצטרפת- מה עושים עם חבילה שלא נאספה?
הגיעה ללוקר לאיסוף תוך 72 שעות (הזוי מגבלות הזמן!)
היה ערב בדיקת חמץ- לא הגעתי בזמן לאסוף וכתוב שנשלח חזרה למרכז הלוגיסטי
מיד שלחתי להם מייל- כנראה הבוט הגיב לי ואמר שזה בדרך למשלוח חוזר. אז האמנתי לו וחיכיתי שיישלח שוב:(

HFD טוענים שנשלח חזרה לשולח- עליאקספרס
עליאקספרס לא קיבלו את הטענה הזו ולא זיכו אותי בסכסוך
ואיפה החבילה? באמת במשולש ברמודה?!
תנסו לבטל דרך חברת האשראי
המוצר לא סופק...

• הוסף לסימניות
מצטרפת- מה עושים עם חבילה שלא נאספה?
הגיעה ללוקר לאיסוף תוך 72 שעות (הזוי מגבלות הזמן!)
היה ערב בדיקת חמץ- לא הגעתי בזמן לאסוף וכתוב שנשלח חזרה למרכז הלוגיסטי
מיד שלחתי להם מייל- כנראה הבוט הגיב לי ואמר שזה בדרך למשלוח חוזר. אז האמנתי לו וחיכיתי שיישלח שוב:(

HFD טוענים שנשלח חזרה לשולח- עליאקספרס
עליאקספרס לא קיבלו את הטענה הזו ולא זיכו אותי בסכסוך
ואיפה החבילה? באמת במשולש ברמודה?!
קרה גם לי שלא אספתי בזמן חבילה מנקודת מכירה והם החזירו לשולח (אליאקספרס) יצרתי קשר עם דואר ישראל, והם נתנו הוראה של עיכוב/חסימה של החבילה שלי שלא תחזור לסין...
חיכיתי כמה חודשים- היא הגיעה אלי בסוף (מוצרים לפורים הרבה אחרי פורים ;) )

• הוסף לסימניות
גם אצלי ככה
שבועיים כתוב לי היום יגיע לנקודת מסירה איקס
בפועל...
הלכתי לשם, והיא לא שם כרגע

אין מענה בתמיכה
ואליאקספרס מבקשים הוכחה

• הוסף לסימניות
קרה גם לי שלא אספתי בזמן חבילה מנקודת מכירה והם החזירו לשולח (אליאקספרס) יצרתי קשר עם דואר ישראל, והם נתנו הוראה של עיכוב/חסימה של החבילה שלי שלא תחזור לסין...
חיכיתי כמה חודשים- היא הגיעה אלי בסוף (מוצרים לפורים הרבה אחרי פורים ;) )
דואר ישראל קצת יותר תקשורתיים מHFD
אני גם הצלחתי לעצור חבילה ושיישלח אלי בחזרה דרכם
הבעיה בHFD שהמענה שלהם גרוע (בוט אוטומטי שמקשקש שטויות)

• הוסף לסימניות
השרות שלהם על הפנים.
זה המייל היחיד שקבלתי מענה אנושי hstatus @ commboxmail.com
@יאלילי אולי תנסי?

• הוסף לסימניות
HDF לאחרונה מפשלים המון.
זמני משלוח ארוכים במיוחד.
תקשורת עם בוט טמבל. ואם רוצים תשובה מנציג זה לוקח כמה ימים ואז הנציג עונה שבבקשה ניתן לו שוב מספר חבילה (יש לך במייל!) ואז נעלם לעוד כמה ימים.
אני באמת תוהה כבר תקופה למה לא מחליפים אותם במישהו אחר.

• הוסף לסימניות
במייל הם עונים, יכול לקחת כמה ימים,
ואיתי יצרו קשר טלפוני כמה פעמים בעקבות קבלת חבילה שגויה.
כדאי לנדנד להם במייל

• הוסף לסימניות
החברה הזאת ממש לא פשוטה
אבל כשכותבים לה מייל
צריך לרשום באותיות ענקיות ומודגשות כי אם לא עד שהם עונים הם בסוף לא עונים תשובה ברורה

• הוסף לסימניות
2025-05-27_095901.jpg

אז נעליים לשבועות אין לי :(
זה הזמן לפנות לעליאקספרס לבקש מהם שיחליפו חברת שילוח!

• הוסף לסימניות
היה לי גם אותו סיפור נרשם שהחבילה נאספה ושהגעתי היא לא הייתה שלחתי לHFD מייל פעמיים וענה לי רק הבוט
התלוננתי לעליאקספרס ובאותו יום קיבלתי מייל מHFD שהחבילה במקום אחר לגמרי ואספתי אותה אז ביטלתי את הבקשה וראיתי שבנתים כבר זיכו אותי על חלק מההזמנה בלי שום בקשה להוכחה

• הוסף לסימניות
היה לי גם אותו סיפור נרשם שהחבילה נאספה ושהגעתי היא לא הייתה שלחתי לHFD מייל פעמיים וענה לי רק הבוט
התלוננתי לעליאקספרס ובאותו יום קיבלתי מייל מHFD שהחבילה במקום אחר לגמרי ואספתי אותה אז ביטלתי את הבקשה וראיתי שבנתים כבר זיכו אותי על חלק מההזמנה בלי שום בקשה להוכחה
אז למה קיבלת הודעה שהיא נאספה? :unsure:

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מה עושים?
ההזמנה שלי היתה צריכה כבר להגיעה
והם אומרים שהיא במחסן בישראל כבר מה20 לחודש להפצה
יש למישהי מושג עם מי אני יכולה לדבר לתקשר וזה של HFD

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה