חבילות צילום...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני צלמת מתחילה ואינני מתמצאת במחירים.
הייתי מעונינת לשמוע הצעות על חבילות צילום
כולל אלבומים וכמות תמונות,
תודה

• הוסף לסימניות
היי חני טוב לראות אותך כאן!
בהצלחה!

נראה לי שהשאלה שלך לא ממש ברורה תנסי להסביר את עצמך...

• הוסף לסימניות
פעם היה לי חבר שהיה פותח כל משפט ב: 'אתה יודע מה הבעיהשך, אתה?'

ממש מתחשק לי לומר עכשיו לפורום החביב שלנו: אתה יודע מה הבעיהשך, אתה? שכבר נהיה ברור לאנשים פה ש'צילום' ו'צלמת' זה בהכרח צילום ילדים

...

• הוסף לסימניות
גם אם המשפט נכון, הוא לא פותר את ההתמודדות של צלמת בעלת עסק חדש!

מעבר לתמחור לפי רמת מקצועיות, הרבה תלוי באיזור המגורים, מה כבר מציעים שם, מה מבנה השוק ומה הקהל מחפש בעיקר. מניסיוני, זו השאלה הראשונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1594400:
גם אם המשפט נכון, הוא לא פותר את ההתמודדות של צלמת בעלת עסק חדש!

הוא לא התיימר

• הוסף לסימניות
הי חני,
לבדוק מה אחרות לוקחות עבור צילום - לצערי לא יעזור לך להרים את העסק ולהרוויח.

מבירור קל צלמות יש מ : 150 ש"ח ועד 4000 ש"ח.

את צריכה לשבת מול עצמך ולעשות לך בדיקה מדויקת מה העלויות שלך, להוסיף לזה כמה את רוצה לקבל לפי שעה - והופ, יש לך תמחור :)
הצלחה!

• הוסף לסימניות
זו לא בעיה להמציא מחירון!
החוכמה היא, לעשות מחירון שיביא לך לקוחות ובזה אף אחד כאן לא יוכל לעזור לך.

דבר ראשון, את אמורה לבדוק באיזה מחיר יהיו מוכנים לקחת אותך, קחי בחשבון שאת מתחילה ולכן המחיר שלך צריך להיות נמוך מהשוק באיזור שלך.

שום צורת תמחור אחרת, לא תעזור לך. אחרת, את תשארי עם המחירון ביד...

קחי בחשבון, שעסק מתחיל לא אמור להכניס בהתחלה רווחים משמעותיים.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה