כללי חבילת תוכנות אדובי CS5

• הוסף לסימניות
לאחרונה רכשתי (מחו"ל, היות וכאן אין את החברה אדובי) חבילת תוכנות הכוללת את התוכנות הבסיסיות לגרפיקה ווידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר, פרמייר וכו) ונדהמתי לגלות שלסטודנטים זה 80 % הנחה! :eek: :)
איך זה הגיוני? זה יוצא בערך 2,000 ש"ח במקום 10,000!!
זה הנחה מדהימה, לא?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. אם אני רוצה עכשיו לקנות חבילת cs5 ואני מוכיחה להם שאני סטודנטית אני מקבלת הנחה של 80%???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;471433:
לא הבנתי. אם אני רוצה עכשיו לקנות חבילת cs5 ואני מוכיחה להם שאני סטודנטית אני מקבלת הנחה של 80%???
תעודת סטודנט.

• הוסף לסימניות
ברור זה ישן מאוד...
אך אסור לעשות אם זה עבודות לפרנסתך...
אמנם הם אמרו לי שכשזה בהתחלה,בהמהלך לימודים, אז זה פ'סדר פחות או יותר, אבל אם יש לך סטודיו לזה, חובה לקנות.

נ.ב. גם בארץ אפשר לקנות דרך חברות, סופט סייל, וקוייק סופט, את גירסאות ה ME.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;471441:
ברור זה ישן מאוד...
אך אסור לעשות אם זה עבודות לפרנסתך...
ME.

נניח וסטודנט קונה את זה, ואח"כ באמת מתחיל לעבוד בזה, הוא יצטרך לקנות את זה אח"כ ב10,000 ש"ח ? או שהם משדרגים?

• הוסף לסימניות
את הגירסה הבאה (או לאחר 2 גירסאות) לא תוכלי לקנות כסטודנטית,
(כמה שנים את לומדת? 10?!) מה שלא כן אם את מלמדת גרפיקה., ולכן שמעתי על מס' מורות הרוכשות גרסאות סטודנט באופן קבוע.
כך שהתכסיס של "סטודנט" הוא די מוצלח.
דרך אגב - גם לחברות הפונטים יש חבילות סטודנט, ידוע לי שלפונט ביט יש חבילה של 120משקלים ב 1800 ש"ח (כולל מע"מ) - אני רק מקווה שאפ'חד לא יתעצבן עלי בנוגע לחבילה זו...

נ.ב. הפונטים לסטודנטים,הרבה יותר טובים עבורנו מכיון שהם, בניגוד לתוכנות הגרפיות אינם מתעדכנים בקצב רצחני...

• הוסף לסימניות
את הגירסא הבאה לא אוכל לקנות כסטודנטית, אבל לפחות את הנוכחית אוכל לקנות עכשיו כן כסטודנטית. בכל אופן, אני לא חושבת שכל פעם שתצא גירסא חדשה אני אקנה אותה. (אני אתרושש...)

• הוסף לסימניות
סטודנט בפרוג נחשב?

..

• הוסף לסימניות
אסור להשתמש בזה לשימוש עיסקי, אלא לצורך לימודים בלבד.
מי שרוצה, ניתן לשדרג לגירסא עיסקית.
ומי שרוצה להשתמש ברישיון סטודנט לצורך עיסקי, זה אסור בדיוק כמו להוריד מהאינטרנט. אז למה בכלל לקנות?
עדיף לקנות כמו שצריך, מאשר לקבל קנס כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
עשיתי השבוע בירור בסופט סייל אמרו לי שחבילת סטודנט עולה כולל מע"מ 1520ש"ח
אסור לעשות בזה עבודות עם שכר
לאחר שנה מתאריך הקניה אפשר לעשות שידוג לעיסקי זה עולה 800$
זה הרבה פחות מ11000 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה