אני אשמה שחברות מתארסות בערב פסח....?איך אני נהנית מהאשכולות האלה!! ערב פסח, נקיונות וקניות וזה מה שעומד לכם בראש!!
מעריכה
מי כעמך ישראל!!!!
זה בדיוק הסגנון שאני מחפשת....ועדיף כמה שיותר מקורי...תקשיבי, תקני לה משהו שהיא / ההורים / הדודים / חברה אחרת לא יקנו.
כלומר, פלטה / שלט לדלת וכו' מסתמא היא תקבל.
אני אהבתי שמישהי רשמה לעיל פלטה חשמלית.זה בדיוק הסגנון שאני מחפשת....ועדיף כמה שיותר מקורי...
אשמח לרעיונות!![]()
זה מתנה מאד מוצלחת.אפשר לקנות את האותיות לד: אות ראשונה של החתן, & ואות ראשונה של כלה.
שמעתי מכמה שעשו את זה. מאוד מוצלח!
זה 3 אותיות.זה מתנה מאד מוצלחת.
השאלה מה התקציב שלך...
כי זה לא משהו מאד זול
צודקת משום מה היה זכור לי באזור ה300 ומעלה,זה 3 אותיות.
יוצא אזור ה150-200 שח
לא יודעת כמה זה עולה כיום
נראה לי שראיתי פה מישהי שמוכרת אותם. אפשר לנסות לתייג...
otiyot-meirot.co.il
אפשר לקנות את האותיות לד: אות ראשונה של החתן, & ואות ראשונה של כלה.
שמעתי מכמה שעשו את זה. מאוד מוצלח!
יש באלי אקספרס בממש זול, בערך 20-30 לאות.צודקת משום מה היה זכור לי באזור ה300 ומעלה,
והנה קישור:
חנות אותיות מאירות – אותיות מאירות
otiyot-meirot.co.il
צריך לחשוב מה יהיה האופנה של המתנות לקראת החתונה שלהמגש לחלות.
(חברה קנתה לי וכל שבת מחדש אני מברכת אותה...![]()
לא שימושי היום אצל הרבה זוגות צעיריםטלפון אלחוטי ...
רעיון מהמם!מגש לחלות.
(חברה קנתה לי וכל שבת מחדש אני מברכת אותה...![]()
אולי לכן זה מקורי...?לא שימושי היום אצל הרבה זוגות צעירים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים