דרוש מידע חברה טובה שמתארסת

• הוסף לסימניות
תקשיבי, תקני לה משהו שהיא / ההורים / הדודים / חברה אחרת לא יקנו.
כלומר, פלטה / שלט לדלת וכו' מסתמא היא תקבל.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות את האותיות לד: אות ראשונה של החתן, & ואות ראשונה של כלה.
שמעתי מכמה שעשו את זה. מאוד מוצלח!

• הוסף לסימניות
אפשר גם מודעת מאורסים מעוצבת (אצלי...)

• הוסף לסימניות
זה מתנה מאד מוצלחת.
השאלה מה התקציב שלך...
כי זה לא משהו מאד זול
זה 3 אותיות.
יוצא אזור ה150-200 שח
לא יודעת כמה זה עולה כיום
נראה לי שראיתי פה מישהי שמוכרת אותם. אפשר לנסות לתייג...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לקנות את האותיות לד: אות ראשונה של החתן, & ואות ראשונה של כלה.
שמעתי מכמה שעשו את זה. מאוד מוצלח!
צודקת משום מה היה זכור לי באזור ה300 ומעלה,
והנה קישור:
יש באלי אקספרס בממש זול, בערך 20-30 לאות.

• הוסף לסימניות
מגש לחלות.
(חברה קנתה לי וכל שבת מחדש אני מברכת אותה...:)
צריך לחשוב מה יהיה האופנה של המתנות לקראת החתונה שלה
אנחו קיבלנו כמה וכמה מגשי חלות וכמה וכמה סכו"מים
:sneaky:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה