מידע שימושי חברה למימוש זכויות רפואיות

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי.
ראית?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה עדכנית, מניסיון אישי
לחברה המסייעת במימוש זכויות רפואיות
עבור אדם כבן 70+ שהפך מעצמאי לנכה חלקית

כרגע ביטו"ל אישרו דרגה 3
האם יש מי שיכול לסייע לקבל מעבר לזה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יד מכוונת של ביטוח לאומי. לא לפנות לשום חברה גם לחברות חרדיות מפורסמות... מניסיון ממממררררר.

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יוכל לכוון אותי.
הגשתי תביעת ילד נכה (בענין אפילפסיה מאוזנת )למלל והם דחו. לאחר מכן הגשתי ערעור עם חוות דעת מקצועית ( שילמתי עליה כמה אלפים...)וגם אותה דחו. כעת נוספה ההפרעת קשב באופן סופי.
עברה חצי שנה ואני רצה לנסות שוב.

• הוסף לסימניות
משהו ניסה להגיש בקשה על בעית הזנה והאכלת של תינוק?
אם כן אשמח שיכתוב לי באישי

• הוסף לסימניות
גם אני הגשתי לבד שלחתי מסמכים מכל השנה אחורה וקיבלתי מלא מלא כולל רטרו על שנה אחורה וודאי שרצוי להגיש לבד
ואם מחליטים ללכת על יעוץ לברר היטב לפני כן ולא להסתמך על פרסומות בעיתונים מוכרים או פרסמות משכנעות

• הוסף לסימניות
גם אני הגשתי לבד שלחתי מסמכים מכל השנה אחורה וקיבלתי מלא מלא כולל רטרו על שנה אחורה וודאי שרצוי להגיש לבד
ואם מחליטים ללכת על יעוץ לברר היטב לפני כן ולא להסתמך על פרסומות בעיתונים מוכרים או פרסמות משכנעות
ייעוץ חינם לקבלת ביטוח לאומי אצל ילדים בשל קשיים תפקודיים, ניתן לקבל אצל טובי הוכמן בעזר מציון.

ולברר רק מניסיון איש של אנשים.
שומעת מהורים סיפורים לא נחמדים על חברות שרק לקחו את הכסף ולא באמת עזרו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה