דרוש מידע חברה מומלצת מנסיון למימוש זכויות

• הוסף לסימניות
מה הדין במקרה שצוות ועדת ערר לא התייחס לסעיפים בולטים במסמך הערר?
אז בית הדין יקבע שהוועדה לא בסדר, ושצריך להחזיר את התיק לדיון נוסף בוועדה, השאלה מה תהיה התוצאה של הדיון הנוסף, והאם היא תשנה את המצב.
שישה חודשים מעת הגשת בקשה ראשונה, או שישה חודשים מהחלטת ועדת ערר?
מהחלטת ועדת הערר
זה או/או או גם וגם?
או/או
שמחתי לעזור

• הוסף לסימניות
איך פונים אליה?
ד"ר גילי תמיר, עובדת סוציאלית (PhD) (MSW) . מגישה את התוכנית "זה מגיע לכם" בכאן- רשת ב' (95.5 FM) בימי א-ד בשעה 19:00, בתאגיד השידור הציבורי.
אני חושבת שזה המייל לפניות, אני לא בטוחה, תנסי - להחליף # ב@

‫bet#gilitamir.com‬

• הוסף לסימניות
מה השאלה לגבי פנסיית נכות?

יצירת קשר אפשרי בטלפון הרשום מטה או באימייל 6428080 גימייל

• הוסף לסימניות
למה לא לבד?

כי מקרים שהם לא שחור לבן, וצריך לדעת איך להגיש אותם ע"מ שיעברו ע"פ חוק הביטוח לאומי.
אפילו מקרים שכן שחור לבן לפעמים מקבלים דחייה בגלל איזה פרט שולי כלשהו
קרה לי ממש עכשיו
(היה ניתוח קשה והרופא בוועדה אמר לי שאפילו אין צורך בעוד מסמכים (שהבאתי) כי זה ניתוח גדול. ובכל זאת קיבלתי דחייה מהם, גם קיצבה וגם שר"מ)

• הוסף לסימניות
ארגון "שותפים" מגיש תביעות לביטוח לאומי בלי עמלות מופרזות והתחיבויות הזויות
הם רואים בזה שליחות, לתת סיוע במקום הסבוך- כחסד ולא כביזנס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה