חברה שלי איבדה טבעות יקרות! תעשו טובה ותפיצו לכמה שיותר!

• הוסף לסימניות
ביום שני בתאריך 18/8/2020 הייתי בפארק פרס בחולון ושכחתי שם 2 טבעות זהב יקרות מאוד,
התקשרתי לפארק והם אמרו שהם לא ראו את זה ככל הנראה מישהו לקח בכדי לעשות השבת אבידה..(הלוואי שכך)

הטבעות ממש יקרות לי, ואשמח שכל אחד יקח שנייה ויעביר את המייל לכמה שיותר אנשים ולא משנה באיזה דרך( מייל,הודעה, וואצאפ-סטטוס) אולי אולי זה יגיע למי שמצא את זה...

אין מילים----תזכו למצוות!!!
רייזי טבק -0504128820

נ.ב קיבלתי מייל שהופץ בימים האחרונים שמישהו מצא 2 טבעות בדור אלון בכביש 6, ניסיתי להתקשר אך מספר לא תקין, אם מישהו יודע את מקור ההודעה אשמח שיכתבו לי את המספר התקין...המספר שהופץ הוא 0532281885 והוא אינו תקין.......:(

• הוסף לסימניות
אולי יש קשר?

• הוסף לסימניות
אולי יש קשר?
נ.ב קיבלתי מייל שהופץ בימים האחרונים שמישהו מצא 2 טבעות בדור אלון בכביש 6, ניסיתי להתקשר אך מספר לא תקין, אם מישהו יודע את מקור ההודעה אשמח שיכתבו לי את המספר התקין...המספר שהופץ הוא 0532281885 והוא אינו תקין.......:(

• הוסף לסימניות
התפרסם אתמול ביתד (יום שלישי)- על טבעות שנמצאו בתחנת דלק--

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה