תקשורת חברות סינון

• הוסף לסימניות
אני לומדת הדמיות ורוצה להתקין סינון על המחשב,
איזו חברה מומלצת?
איזו חברת סינון תיתן לי מענה ולא תחסום לי אתרים שקשורים ללימודים ובהמשך לעבודה?
אשמח למענה,

• הוסף לסימניות
לדעתי אתרוג במסלול נשים החדש יפתור לך את זה בצורה הטובה ביותר ניתן להתקין תוכנה שלהם על המחשב או לחילופין לקנות סים עם סינון שלהם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מסלול מיוחד לנשים בעלות הרגילה רק שאחרי ההתקנה מבקשים מול השירות להצטרף למסלול נשים יש שם הרבה יותר גמישות בפתיחת אתרים.
מה שמותר מותר ומה שלא לא מה ההבדל בין נשים לגברים חשבתי שאתרי עבודה פתוחים

• הוסף לסימניות
מה שמותר מותר ומה שלא לא מה ההבדל בין נשים לגברים חשבתי שאתרי עבודה פתוחים
יש שתי סוגי בעיות באתרים יש אתרים עם מלל וטקסטים לא ראוים שבזה אין הבדל בין גברים לנשים
ויש אתרים שיש תמונות נשים וכו שבזה יותר גמישים במסלול נשים.

• הוסף לסימניות
יש שתי סוגי בעיות באתרים יש אתרים עם מלל וטקסטים לא ראוים שבזה אין הבדל בין גברים לנשים
ויש אתרים שיש תמונות נשים וכו שבזה יותר גמישים במסלול נשים.
אני חוזר שוב יש בעיה שגם נשים יראו א"ז וחוצ"מ גם גברים יכולים להצטרף

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה