דרוש מידע חברת הובלות מומלצת בירושלים -- מניסיון

• הוסף לסימניות
נא המלצותיכם על חברת הובלות בירושלים
זולה זמינה ואיכותית

דחוף לי נורא!
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
או שאף אחד בפרוג לא עבר דירה בירושלים לאחרונה,
או שאף אחד לא היה מרוצה מההובלה,
???????????????????????????????????????????????????????????

• הוסף לסימניות
אני יכול להמליץ על מישהו שעשה לי הובלה, הוא לא הכי זול אבל מקצועי ואנושי ביותר.

• הוסף לסימניות
נראה לי קוראים לו יצחק, חרדי, אנושי ונחמד מאוד, אצלנו הגיע לראות מה צריך להוביל וגם הלך למקום שאליו צריך להוביל כדי לראות דרכי גישה. אורז הכל באמת, ואחראי מאוד. אם צריך פירוק והרכבה הוא מצידו מציע נגר יהודי שעובד איתו, אמנם קצת יקר והוא מדגיש את זה ולא מחייב לקחת אותו, אבל שווה כל שקל, הרכיב לנו את הארונות יותר טוב ממה שהיו קודם לכן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באמת צריך המלצה.
לצערי אני יכולה להמליץ על מי לא.
אבל אל תיקחו הובלות מהעיתון...

מידע שימושי - אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָ

תתפלאו, אבל עוד נותנים היום עונשי כתיבה. קיבלתי עונש לכתוב מאתיים פעם, ולרגל עונת מעברי הדירה, עונשי אשלם, נגדה נא לכל עמו. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. עם הובלות מהעיתון אל תעבירו דירה. דירה אל תעבירו עם הובלות מהעיתון. אם...

• הוסף לסימניות
נא המלצותיכם על חברת הובלות בירושלים
זולה זמינה ואיכותית

דחוף לי נורא!
תודה רבה מראש.
הובלות ביתר
אין כמוהו.
הובלה מצוינת בכל הפרמטרים
(האמת שיצא לי כבר להמליץ עליו בפרוג, אז לא, אין לי כל קשר אליו, חוץ מהעובדה שהעביר לנו פעמיים דירה והיינו
סופר מרוצים. גם ביררנו המון לפני וקיבלנו הרבה המלצות)

• הוסף לסימניות
הובלות ביתר
אין כמוהו.
הובלה מצוינת בכל הפרמטרים
(האמת שיצא לי כבר להמליץ עליו בפרוג, אז לא, אין לי כל קשר אליו, חוץ מהעובדה שהעביר לנו פעמיים דירה והיינו
סופר מרוצים. גם ביררנו המון לפני וקיבלנו הרבה המלצות)
מצטרפת. לקחנו לפני 5 חוד' את הובלות ביתר והיה מצויין. זריז, זול ומקצועי.

• הוסף לסימניות
מחפש בדחיפות מוביל לכ-40 קרטונים + מייבש כביסה במחיר נורמלי, מב"ב לחיפה, קומת קרקע לקומת קרקע.
תודה מראש לכל העונים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה