עוד המלצה חמהאלוף ההובלות
0505318085
זה המלצות על המידות של המוביל, משנה לשידוכים.עוד המלצה חמה
חברה שלי (חד הורית) סגרה איתם על הובלה שהיתה אמורה להיות היום - 10.10.21 יום ראשון
בפועל, בעלי ראה את תכולת הדירה שלה, והחליט ביחד עם אחים וגיסים להעביר לה את הדירה לבד
היא התקשרה ביום שישי לאלוף ההובלות, וניסתה לבטל, בתחילה קצת התאכזב, ואפילו היה מוכן לרדת במחיר, אך כשהסבירה לו שעושים לה את זה בחינם אמר לה בסדר, רק תשימי 18 ש"ח בצדקה! ו... זהו
אהבנו את הגישה!
www.prog.co.il
ועכשיו מה כן ?@לארג'
![]()
מידע שימושי - אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָ
תתפלאו, אבל עוד נותנים היום עונשי כתיבה. קיבלתי עונש לכתוב מאתיים פעם, ולרגל עונת מעברי הדירה, עונשי אשלם, נגדה נא לכל עמו. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. עם הובלות מהעיתון אל תעבירו דירה. דירה אל תעבירו עם הובלות מהעיתון. אם...www.prog.co.il
אם אתה צריך בבני ברק ?יש לכם הובלה מומלצת מנסיון וזול ? בלי צורך בנגר
בבקשה מנסיון בלבד...
לאאם אתה צריך בבני ברק ?
אז יש לי מישהו טוב בשבילך
אני צריך בבני ברק מה יש לך?אם אתה צריך בבני ברק ?
אז יש לי מישהו טוב בשבילך
נחמןאני צריך בבני ברק מה יש לך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים