חברת הוט מובייל - מכשיר כשר?

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע האם ניתן להתחבר עם מכשיר כשר לחברת הוט מובייל???
יש להם מסלול משתלם מאוד של 10 אג' לדקה, בלי דמי מנוי ואותיות קטנות בכלל,
האם זה אפשרי בדרך כלשהיא?

• הוסף לסימניות
הוט נגד הכשרים

גם בקוים הנייחים היא לא טורחת להוציא קוים כשרים:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;806795:
האם מישהו יודע האם ניתן להתחבר עם מכשיר כשר לחברת הוט מובייל???
יש להם מסלול משתלם מאוד של 10 אג' לדקה, בלי דמי מנוי ואותיות קטנות בכלל,
האם זה אפשרי בדרך כלשהיא?

אני מתעניינת במסלול הזה,
אם תוכלי לכתוב פרטים ודרכי התחברות איתם, אודה לך מאוד.
תודה רבה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
כרגע להוט מובייל אין קומה כשרה, ומכך שאין אפשרות להכניס סים שלהם למכשיר כשר.
אך בקרוב אמור להיות גם הוט מובייל כשר וגם גולן טלקום כשר.

• הוסף לסימניות
כן נכון, אבל אני מתעניינת על מכשיר לא כשר.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;807807:
כן נכון, אבל אני מתעניינת על מכשיר לא כשר.
בתודה מראש.
אני השבתי לשאלת פותח האשכול. מתנצל שלא ציטטתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה