דרוש מידע חברת סליקת אשראי מומלצת

• הוסף לסימניות
משהו יכל להסביר לי איך זה עובד
בעצם יש את החברה של המכשיר סליקה ויש את החברה שאליה עובר הכסף
קנינו מכשיר לפני 3 שנים שילמנו 95 ש"ח עבור המכשיר בלבד + אחוזי סליקה שאנו משלמים לחברת האשראי
היום כביכול נגמרה ההטבה של ה3 שנים ואנו צריכים לשלם 60 ש"ח עבור שירות ותמיכה
אז בעצם למה קנינו מכשיר אם בסוף אנו צריכים לשלם שוב את העלות של השירות על התשלום א"א להתחבר ישירות לחברת האשראי ?
אשמח אם ממשהו מבין איך זה עובד או שמכיר חברה אחרת שאוכל לחבר אליה את המכשיר
ה95 שח זה היה עבור המכשיר + שרות ותמיכה
בכל חברה יש את השרות והתמיכה
אלא אם כן סולקים דרך אתר של חברת סליקה

• הוסף לסימניות
בסאמיט זה עובד באפליקציה בצורה מאד נוחה ע"י הקלדת פרטים. לא יודע בנוגע למכשיר. העמלות נמוכות באופן יחסי ואין חיובים על העברות.
הם עובדים עם חשבון סליקה של UPAY שפותחים אותו בצורה מהירה מאד.
אני בעבר עבדתי עם משולם (GROW) ועברתי לסאמיט בגלל העמלות והנוחות. המערכת כוללת גם חשבוניות דוחות ומעקב הוצאות לעסק.
ניתן גם להטמיע לינק לתשלום באתר פרטי.

לא לחשוש ממעבר חברות זה מבוצע בצורה קלה מאד

אשמח אם תירשמו דרך הלינק שלי
גם אתם תרוויחו וגם אני :)

• הוסף לסימניות
ברווחית אחוז העמלה נמוך והאתר היי קרדיט מאד נח

• הוסף לסימניות
בסאמיט זה עובד באפליקציה בצורה מאד נוחה ע"י הקלדת פרטים. לא יודע בנוגע למכשיר. העמלות נמוכות באופן יחסי ואין חיובים על העברות.
הם עובדים עם חשבון סליקה של UPAY שפותחים אותו בצורה מהירה מאד.
אני בעבר עבדתי עם משולם (GROW) ועברתי לסאמיט בגלל העמלות והנוחות. המערכת כוללת גם חשבוניות דוחות ומעקב הוצאות לעסק.
ניתן גם להטמיע לינק לתשלום באתר פרטי.

לא לחשוש ממעבר חברות זה מבוצע בצורה קלה מאד

אשמח אם תירשמו דרך הלינק שלי
גם אתם תרוויחו וגם אני :)

אני גם בסאמיט עובדת עם יופייה, השאלה אם סאמיט עובדים עם עוד חברות סליקה חוץ מיפויי בעמלות יותר נמוכות?

• הוסף לסימניות
משהו יכל להסביר לי איך זה עובד
בעצם יש את החברה של המכשיר סליקה ויש את החברה שאליה עובר הכסף
קנינו מכשיר לפני 3 שנים שילמנו 95 ש"ח עבור המכשיר בלבד + אחוזי סליקה שאנו משלמים לחברת האשראי
היום כביכול נגמרה ההטבה של ה3 שנים ואנו צריכים לשלם 60 ש"ח עבור שירות ותמיכה
אז בעצם למה קנינו מכשיר אם בסוף אנו צריכים לשלם שוב את העלות של השירות על התשלום א"א להתחבר ישירות לחברת האשראי ?
אשמח אם ממשהו מבין איך זה עובד או שמכיר חברה אחרת שאוכל לחבר אליה את המכשיר
אין אפשרות להתחבר ישר לחברות אשראי,
תמיד צריך באמצע את חברת המסופים שהיא המקשרת ביניכם לבין שב"א (ואז לחברת האשראי..)
קיימות חברות רבות בשוק זה ממש תלוי בצרכים הספציפים שלכם.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם SUMIT וgrow העמלה כוללת את הכל או שיש תשלום נוסף לחברת אשראי

• הוסף לסימניות
אם אתם לא סולקים סכומים גדולים בחודש, יש תכנית שנקראת מקס עצמאים
זה עובד כך:
יש כרטיס אשראי עם מסגרת (כמו כרטיס אשראי רגיל)
מה שאני סולק באשארי (דרך hyp) מתקזז עם הקניות בכרטי ולא יורד מהחשבון - וכל זה בלי עמלה.
אם רוצים למשוך מהסליקה לחשבון בנק (להפוך את זה למזומן) צריך לבצע את הפעולה באתר, ועובר עם עמלה של 1.2%

אני משתמש בזה כבר די הרבה זמן
טוב למי שסולק מדי פעם ומשתמש במקביל באשראי

• הוסף לסימניות
אם אתם לא סולקים סכומים גדולים בחודש, יש תכנית שנקראת מקס עצמאים
זה עובד כך:
יש כרטיס אשראי עם מסגרת (כמו כרטיס אשראי רגיל)
מה שאני סולק באשארי (דרך hyp) מתקזז עם הקניות בכרטי ולא יורד מהחשבון - וכל זה בלי עמלה.
אם רוצים למשוך מהסליקה לחשבון בנק (להפוך את זה למזומן) צריך לבצע את הפעולה באתר, ועובר עם עמלה של 1.2%

אני משתמש בזה כבר די הרבה זמן
טוב למי שסולק מדי פעם ומשתמש במקביל באשראי
מה עם חשבוניות, צריך בשביל זה תוכנה בנפרד?

• הוסף לסימניות
מקפיצה..
מה לגבי יופיי?
אני כרגע נמצאת שם ומחפשת עמלות זולות יותר, קיים?
יש לציין שמבחינת האתר הוא נח וקל לתפעול
אני לא מעוניינת במכשיר סליקה, רק באתר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה