חברת שליחויות

• הוסף לסימניות
אנו צריכים להעביר חומר מודפס לעכו...
למי יש קרדיטים בתשלום, של חברת שליחויות שאפשר לקנות
יעזור לנו מאוד! תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה?
אני צריכה משלוח של כמה קרטונים מפתח תקווה לעכו- קשור אליכם? אתם יכולים לעזור לי?

• הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לעזור לי?
חברות השליחויות הולך מהתחייבות של 30 משלוחים לחודש, ואני רוצה רק משהו חד פעמי של כמה חבילות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;1755742:
יש משהו שיכול לעזור לי?
חברות השליחויות הולך מהתחייבות של 30 משלוחים לחודש, ואני רוצה רק משהו חד פעמי של כמה חבילות...

זה מה שכתבתי,
אנחנו עובדים עם חברת שליחויות,
ואפשר לשלוח דרכנו חבילות מנוקדת מסוימת לנקודה אחרת,
ללא התחייבויות, בתשלום לפי חבילות.

• הוסף לסימניות
איך מתבצע המשלוח? בא שליח אליי לעסק לאיסוף ומבצע מסירה?
כמה עולה שירות כזה? האם המחיר נקבע לפי קרטון/חבילה או לפי משקל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photo-1;1756293:
איך מתבצע המשלוח? בא שליח אליי לעסק לאיסוף ומבצע מסירה?
כמה עולה שירות כזה? האם המחיר נקבע לפי קרטון/חבילה או לפי משקל?

כן, כמו שכתבתם,
אנחנו שולחים לכם ברקוד להצמיד לחבילה,
מגיע אליכם שליח לאסוף מכם וזה נשלח לאן שתרצו.
ליעדים סטנדרטיים מסופק מהיום למחר.

המחיר הוא לפי חבילות, כל חבילה עד 25 ק"ג

פרטים נוספים במייל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה