חברת FontBitImages- מאגרי תמונות מכל העולם!

• הוסף לסימניות
צלמים יקרים,
חברתFontBitimages בהליכים מתקדמים להקמת אתר מאגרי התמונות הגדול והמתקדם ביותר בארץ. החברה מרכזת ומייצגת את החברות המובילות בעולם בתחום מאגרי התמונות.
במקביל, FontBitImages שמה לעצמה למטרה לקדם את הצלמים והצילומים הישראלים בשוק מאגרי התמונות בכלל ובארץ בפרט.
לאחר הבנת הצורך של אנשי המקצוע בארץ בתמונות בעלות אופי ישראלי החלטנו לקדם ולדחוף את הנושא קדימה בשאיפה לפתוח את האתר כבר עם אופציות גדולות ומתאימות יותר עבור הלקוח הישראלי.
לקראת העלאת האתר לאויר אנו פותחים בפניכם, צלמים מקצועיים, את האופציה להיכנס למשפחת FontBitImages ולהיות חלק פעיל במאגרי התמונות של צלמים מהארץ.
נשמח לשמוע מכם,
שילחו לנו מייל עם הפרטים הבאים: שם, טלפון, נייד וכתובת, ואנו ניצור עימכם קשר עם כל הפרטים הנוספים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בברכה,
FontBit Images

• הוסף לסימניות
שלום ענבר
א. תודה רבה על המידע, אני מאמין שיכול להיות כאן שיתוף פעולה פורה בין רבים מחברי הפורום לבין חברת פונטביט אימג'ס (שאני מניח שיש לה קשר לחברת פונטביט).
ב. פונטביט היא חברה הפונה לכלל הציבור ולכן אני מניח שיהיו במאגר תמונות שאינן לרוח הפורום. על מנת שהחברה תוכל לשרת בצורה הטובה ביותר גם את הציבור הדתי והחרדי, הייתי מציע שכל תמונה במאגר תתוייג גם כמתאימה/לא מתאימה לשומרי תומ"צ, ולכל מנוי תהיה הבחירה שלא לכלול תמונות לא מתאימות. אני חושב שהמאגר כן צריך להכיל תמונות של נשים וילדות, אך לא כאלה הלבושות בחוסר צניעות.
לדעתי תהיה בכך תועלת רבה הן לציבור הגרפיקאים הדתיים והחרדים, שכרגע מאד מוגבלים בנושא זה של מאגרי תמונות, והן לחברת פונטביט - אשר תספק מענה הולם - יחידי בינתיים (יש כמה אתרי תמונות חרדים אך המבחר שם מצומצם מאד) -לציבור זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה