דרוש מידע חברת HFD שלחו לי את החבילה לעיר אחרת , מה עושים?

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כולם שלפעמים יש תחושה של חוסר אונים מולם
לפעמים בא לי פשוט לעזוב אותם
אבל קשה לוותר בגלל היתרונות שכן יש שם באלי...
מודה, במקרה שלקוחה שלי הלכה לאסוף חבילה ולא מצאו- לא זיכו אותה למרות שערערתי וכתבתי מה שכתבתי...
למרות שהרבה פעמים עזרתי ללקוחות לקבל החזר על סכומי כסף גבוהים.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו אותו סיפור
שלחו לנו את החבילה לעיר אחרת
נסענו במיוחד לאסוף והם לא מוצאים את החבילה!
אליאקספרס טוענים שהחבילה מחכה לאיסוף
HFD אין מענה נורמלי!!!
יש דרך להוציא את הכסף מאליאקספרס?
נסענו 3 פעמים במיוחד והם לא מוצאים את החבילה
אלי אקספרס לא מוכנים לזכות בטענה שלא באנו לאסוף

• הוסף לסימניות
יש דרך להוציא את הכסף מאליאקספרס?
נסענו 3 פעמים במיוחד והם לא מוצאים את החבילה
אלי אקספרס לא מוכנים לזכות בטענה שלא באנו לאסוף
גם אני אשמח לדעת,
לצערי עשקו גם אותנו,
ללא כל הגיון:(
כמה שהסברתי שלא היה לי ריאלי להגיע לנקודת האיסוף דיברתי לקיר

• הוסף לסימניות
אני עכשיו אותו סיפור עם תחפושת,
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה