• הוסף לסימניות
איך ניתן להגיע לציבור החב"די ?
עיתון מקובל, עלון...
תודה

• הוסף לסימניות
ידיעון הכפר-- הכי חזק
בית משיח-- מגזין למנויים

• הוסף לסימניות
שבועון כפר חב"ד-מגזין למנויים,
אתר col, אתר שטורעם, אתר חבד אינפו

• הוסף לסימניות
גם בחב"ד יש קהלי יעד ספציפיים.
ברשימה הזו יש בכל מכל כל.

שבועונים מרכזיים:
בית משיח, כפר חב"ד

אתרים:
חב"ד אינפו. COL. שטורעם

שבועון פרסומי על טהרת הפרסומות - ידיעון הכפר.

רשימות תפוצה של מיילים\מספרי פלאפון (אפשר לבדוק בSMS תפילין)

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת ששבועון בית משיח\כפר חב"ד הוא קהל המטרה שלך
גם האתרים לא ממש
אם כבר - מוסף נשים של אחד העיתונים הללו
(בית משיח - עטרת חיה \ כפר חב"ד - משפחה חסידית)
או
דרך נשות קשר בקהילות
(ריכוזי חב"ד: צפת, כפר חב"ד, קרית מלאכי, ירושלים, וכמובן בערים נוספות כמו ביתר עילית, מגדל העמק, ראשון לציון, רחובות - יש קהילות די מכובדות, ועוד)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אשמח לעוד תשובות שיראו לי לאן הכיון זורם.

• הוסף לסימניות
בעקבות תגובתה של אריאל, אני חושב שאולי לא הבנתי נכון את שאלתך, וכדאלי למקד
מה הפי' את מחפשת להגיע לקהל?
בפרסום עבור לקוח \ בפרסום עלייך כעורכת גרפית \ בשיווק המוצר [מדבקות קיר, וא"כ האם זה לאמהות וכו'..]?

• הוסף לסימניות
אני מבינה שזה למדבקות
וברור שקהל המטרה פה הוא נשים
לכן חבל להוציא סתם כסף על פרסום לא ממוקד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1195178:
מה הפי' את מחפשת להגיע לקהל?

כמו שאריאל אמרה לפני, עבור פרסום מדבקות קיר.
תודה

• הוסף לסימניות
נראה לי שמאד מתאים לך הידיעון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה לקבל "פינה חמה" בקהל החב"די, כדאי לך להצטייד בתחום חדרי הילדים, במדבקות של חיות טהורות - כי הנושא רגיש במיוחד. הרבי מאד עמד על כך.
דובי - לא ילך שם, גם לא חתלתול חמוד וכן הלאה.
אפרוחים, כבשה וכדו' - יכולים לבוא בחשבון.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לעשות שימוש נכון ויעיל בתקציב הפרסום שלך:
ידעון הכפר - החינמי והנפוץ.
בית משיח - המגזין השבועי הכי נפוץ.
חב"ד אינפו - האתר הכי סואן בציבור החב"די ולא רק...
היתרון של בית משיח זה שהוא מגיע גם למקומות שידיעון הכפר לא מגיע אליהם, ועל אינפו בכלל אין מה לדבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה