חדר אמבטיה פיצפון

• הוסף לסימניות
האם אפשר לעשות חדר אמבטיה בחדרון של 1.7/1.4?

• הוסף לסימניות
תעלי שרטוט, זה משנה גם איפה הדלת וחלון.
יחידת הורים או אמבטיה כללית של כל הבית?

• הוסף לסימניות
תעלי שרטוט, זה משנה גם איפה הדלת וחלון.
יחידת הורים או אמבטיה כללית של כל הבית?
תודה על התשובה

האמת שזה סיפור מאוד מורכב
אני מחפשת עכשיו מעצבת פנים שתעזור לי עם כל השיקולים

מדובר בדירה שאני רוצה לשנות מיקום חדרים

אני צריכה מעצבת עם חשיבה מחוץ לקופסה שיודעת להוציא מחללים קטנים את המקסימום (פירוט אני אסביר באישי)
וזמינה לעבודה עכשיו (באזור המכרז)

• הוסף לסימניות
מגיעה גם למרכז.
אשמח לעזור לך באישי
3144126אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה

אני צריכה מעצבת עם חשיבה מחוץ לקופסה שיודעת להוציא מחללים קטנים את המקסימום (פירוט אני אסביר באישי)
אשמח לעזור לך :) תחפשי עליי בפורום...
ליבה ארזי
052-7622227
9761773אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה

יכולה לפנות אלי-
רייזי- 0527646219
RAIZY3005אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אשמח לתת לך שרות מקצועי.
מספרי טלפון בחתימה.

• הוסף לסימניות
אני מבני ברק...
נהנית לשלב בין עיצוב אסטטי לניצול מקסימלי ופרקטי של השטח ולתכנן לכם חלום בכל חלל
אשמח לעמוד לשרותכם----

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה