דרוש מידע חדר בריחה בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חדר בריחה יפה ומענין ודווקא בירושלים
אם משהו מכיר אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
תעלומה במשרדי הפארק
היינו, היה מושלם!!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חדר בריחה יפה ומענין ודווקא בירושלים
אם משהו מכיר אשמח להמלצות

תעלומה במשרדי הפארק
היינו, היה מושלם!!

יש את ממלכה במבחן,
היינו ומאוד נהנינו....
נשמח אם תכתבו כתובת...

• הוסף לסימניות
תעלומה במשרדי הפארק - שטנר 7 ירושלים
ממלכה במבחן - שטנר 3 ירושלים
באריסטובולוס 2 יש מתחם של 3 חדרי בריחה:
המקרה המוזר
דון פאבלו
לא זוכרת את שם השלישי.
כל חמשת החדרים שהזכרתי כאן הם מהממים, ממליצה על כולם!

• הוסף לסימניות
תעלומה במשרדי הפארק מאד יפה, אנחנו היינו שם בתור פעם ראשונה בחדר בריחה, לא היה קל,
השתמשנו ברמזים וסה''כ החוויה היתה טובה

• הוסף לסימניות
הייתי בחדר שוד המאה
חדר ממש מוצלח וכיפי! הייתי פעם ראשונה שם ומאז אני רק רוצה ללכת לעוד
זה עם כמה חדרים אחד בתוך השני וחידות מעניינות. ממליצה מאוד

• הוסף לסימניות
לצערי הרמה בירושלים לא ממש גבוהה. החדרים הטובים נמצאים במרכז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה