מה ההבדל בין חדר בריחה למבוא אימה?קרייזי מרי זה לא חדר בריחה,
מקום מעניין בהחלט אבל קונספט שונה לגמרי.
הבדל של שמיים וארץ נשמה...מה ההבדל בין חדר בריחה למבוא אימה?
לדעתי אותה חוויה..
ממש לא,
במבוך איימה באים בשביל הפחד, צורחים ויוצאים.
חדר בריחה זה חוויה עיונית, מפעילים את השכל, נהנים מהתפאורה, מהחידות.
אה.. אוקיי חחחהבדל של שמיים וארץ נשמה...
לקרייזי מרי יש מלבד המבוך גם חדר בריחהקרייזי מרי זה לא חדר בריחה,
מקום מעניין בהחלט אבל קונספט שונה לגמרי.
כן, אני רוצה.יש לי בפתח תקווה חדר בריחה ממולץ אחד יותר מפחיד והשני יותר כיף ומשפחתי באותו מקום כך שאפשר להתחלק אם אתם רוצים מספר אני יביא לכם
והוא כמובן שומר שבת
בראשל"צ הייתי בחדר בריחה "גוליבר" שזה היה ממש מגניבשמעתי הרבה המלצות על חדר בריחה נמלטים בראשל"צ, עוד לא ניסיתי בעצמי
הנושא הוא בריחה מתא כלא, נראה קצת אקסטרימי -זחילה בתעלת איוורור (לפחות ככה רואים בסרטון של החדר) וכדומה.
סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף לייש לי בפתח תקווה חדר בריחה ממולץ אחד יותר מפחיד והשני יותר כיף ומשפחתי באותו מקום כך שאפשר להתחלק אם אתם רוצים מספר אני יביא לכם
והוא כמובן שומר שבת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים