דרוש מידע חדר בריחה

• הוסף לסימניות
יש לכם להמליץ על חדרי בריחה שווים? עם תפאורה מטורפת וגם קטע אקסטרימי קצת(טיפוסים וכו')
באזור המרכז

• הוסף לסימניות
היה על זה פול אשכולות עם חדרי בריחה מומלצים.
הכי מעניין שראיתי - 'קרייזי מרי' בירושלים

• הוסף לסימניות
קרייזי מרי זה לא חדר בריחה,
מקום מעניין בהחלט אבל קונספט שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
ממש לא,
במבוך איימה באים בשביל הפחד, צורחים ויוצאים.
חדר בריחה זה חוויה עיונית, מפעילים את השכל, נהנים מהתפאורה, מהחידות.

• הוסף לסימניות
ממש לא,
במבוך איימה באים בשביל הפחד, צורחים ויוצאים.
חדר בריחה זה חוויה עיונית, מפעילים את השכל, נהנים מהתפאורה, מהחידות.
הבדל של שמיים וארץ נשמה...
אה.. אוקיי חחח
אז קרייזי מרי נראה לי שזה מבוא איימה
למרות שזה גם להפעיל את השכל ולחפש לאן ללכת ומאיזה חור לברוח
והתפאורה שם באמת וואו
אבל זה בהחלט מפחיד (במובן כלשהו) וכולם צורחים וכל זה.. יצאתי משם עם חור בראש..

• הוסף לסימניות
יש לי בפתח תקווה חדר בריחה ממולץ אחד יותר מפחיד והשני יותר כיף ומשפחתי באותו מקום כך שאפשר להתחלק אם אתם רוצים מספר אני יביא לכם
והוא כמובן שומר שבת

• הוסף לסימניות
יש לי בפתח תקווה חדר בריחה ממולץ אחד יותר מפחיד והשני יותר כיף ומשפחתי באותו מקום כך שאפשר להתחלק אם אתם רוצים מספר אני יביא לכם
והוא כמובן שומר שבת
כן, אני רוצה.
המשפחתי , לאיזה גילאים זה מתאים?

• הוסף לסימניות
שמעתי הרבה המלצות על חדר בריחה נמלטים בראשל"צ, עוד לא ניסיתי בעצמי
הנושא הוא בריחה מתא כלא, נראה קצת אקסטרימי -זחילה בתעלת איוורור (לפחות ככה רואים בסרטון של החדר:p) וכדומה.

• הוסף לסימניות
שמעתי הרבה המלצות על חדר בריחה נמלטים בראשל"צ, עוד לא ניסיתי בעצמי
הנושא הוא בריחה מתא כלא, נראה קצת אקסטרימי -זחילה בתעלת איוורור (לפחות ככה רואים בסרטון של החדר:p) וכדומה.
בראשל"צ הייתי בחדר בריחה "גוליבר" שזה היה ממש מגניב
ויש שם גם הקוסם מארץ עוץ...שהבנתי גם אחלה דבר

• הוסף לסימניות
והוא כמובן שומר שבת
סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף לי
תוכלי לתת לי פרטים על החדר המפחיד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה