דרוש מידע חדר סנוזלן

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אשמח לשמוע ממישהו שהתנסה עם חדר כזה לילדה בגילאי 7-8 עם אימפולסיביות ,דחיית סיפוקים ובעקבות כך בעיות חברתיות....
האם זה אכן אפקטיבי ועוזר? שווה את ההשקעה? והאם זה מחזיק לאורך זמן או שאחרי שמסיימים את הטיפול הכל חוזר?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לילדה יש קושי בוויסות?
אם כן, הכי מומלץ הדרכת הורים טיפולית (שכוללת גם DBT לילדים)
זה לוקח כ--3 חודשים
ואתם מטפלים בכל מה שהזכרתם וגם ב:
דחיית סיפוקים/התמודדות עם תסכולים/התפרצויות/התנגדות לגבולות ולסמכות/לצאת מהמעגל של הילד שחושב רק על עצמו/הסתגלות /עצמאות ועוד..

• הוסף לסימניות
לילדה יש קושי בוויסות?
אם כן, הכי מומלץ הדרכת הורים טיפולית (שכוללת גם DBT לילדים)
זה לוקח כ--3 חודשים
ואתם מטפלים בכל מה שהזכרתם וגם ב:
דחיית סיפוקים/התמודדות עם תסכולים/התפרצויות/התנגדות לגבולות ולסמכות/לצאת מהמעגל של הילד שחושב רק על עצמו/הסתגלות /עצמאות ועוד..
אני לא מאבחנת אבל לפי מה שאמרו לי הצוות החינוכי בבית הספר וגם הגננת בעבר... היא חייבת לגעת בכל דבר שהיא רואה במיוחד דברים חדשים.אני חשבתי שזה ננובע מסקרנות ודחיית סיפוקים אבל נראה לי שזה משהו שקשור לתחושתיות.
לגבי ה-DBT אשמח לקבל עוד מידע כי אני בודקת בנוסף גם הדרכת הורים בשבילנו...
זו הדרכת הורים פרטנית של שני ההורים או בקבוצה?

• הוסף לסימניות
הדרכת הורים לילדים עם קשיי ויסות והתנהגות
מתקיימת באופן פרטני לזוג ההורים,
פגישה של פעם בשבוע למשך כ-3 חודשים.
קבוצת הורים זה לא הדרכה טיפולית, מקסימום קבוצת תמיכה-
אם כי, כמעט רוב ההורים שמתמודדים עם זה בבית צריכים אחת כזאת.. ;)
DBT היא גישת טיפול עדכנית ומוכחת ודי חדשה כאן בארץ, לטיפול בקשיי ויסות.
עוד מידע כאן, בשמחה: OGENLAHORIM בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
הדרכת הורים לילדים עם קשיי ויסות והתנהגות
מתקיימת באופן פרטני לזוג ההורים,
פגישה של פעם בשבוע למשך כ-3 חודשים.
קבוצת הורים זה לא הדרכה טיפולית, מקסימום קבוצת תמיכה-
DBT היא גישת טיפול עדכנית ומוכחת ודי חדשה כאן בארץ, לטיפול בקשיי ויסות.
עוד מידע כאן, בשמחה: OGENLAHORIM בג'ימייל.
מה ההבדל בין DBTל CBT?אני חדשה בעולם הזה ועכשיו עושה על זה שעורי בית... זה במקום טיפול לילדה?או בנוסף?
חחחח אני כבר אחרי קורס של הנחיית הורים ומסכימה עם כל מילה שלך,זה כן עוזר להשקיט את המצפון וששומעים עוד סיפורים מהורים אחרים ומבינים שאצלך זה לא כזההה גרוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה