דרוש מידע חדר שינה- בעלי ניסיון בלבד

• הוסף לסימניות
רהיטי אשל בירושלים.
מחיר הכי זול בבדיקה!
שירות מטורף שלא קיים כמותו.
אין לי שום אינטרס, רק כדאי לדעת שיש כזה חנות.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד , קניתי שם ואני מאד מאד מרוצה.
שרות מצוין מחירים סבירים וסחורה איכותית מאד!!

לא ממליצה!!
אומנם מחירים זולים יותר, אך השירות וכל מה שהיה אחרי שקנינו שלא היה מוצר אחד שהגיע כמו שצריך ועדיין נשאר כך מלבד השידה ששוחחתי ישירות עם החברה והגיעו לשנות לי את הדפקט שהיה.
ארון ומיטות לא הגיעו כמצופה, דלתות הארון צבע שונה, שמעתי מעוד 2-3 אנשים שהיה להם אותו סיפור. - כמוני כהם שנשאר כך בלי החלפה.
צריך לרדוף אחריהם מאה פעמים בטלפון, נתנו הרגשה דפוקה כאלו אין שום בעיה וכו'.
אני אישית לא הייתי דורכת שם יותר!!

• הוסף לסימניות
לא ממליצה!!
אומנם מחירים זולים יותר, אך השירות וכל מה שהיה אחרי שקנינו שלא היה מוצר אחד שהגיע כמו שצריך ועדיין נשאר כך מלבד השידה ששוחחתי ישירות עם החברה והגיעו לשנות לי את הדפקט שהיה.
ארון ומיטות לא הגיעו כמצופה, דלתות הארון צבע שונה, שמעתי מעוד 2-3 אנשים שהיה להם אותו סיפור. - כמוני כהם שנשאר כך בלי החלפה.
"הכל תלוי במזל - אפילו ספר תורה שבהיכל"
אז ק''ו קניות של רהיטים.....
ואני חוזרת שהייתי מרוצה מאד - לא נסוגה !!!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו שפיצר רהיטים בסניף ירושלים והיינו ממש מרוצים!!

• הוסף לסימניות
לא ממליצה!!

בשביל האיזון
תסתכלו גם כאן

• הוסף לסימניות
8200
כולל 2 מיטות סנדוויץ + ארגזים
שידה 2 מגירות
קומודה 3 מגירות ודלת לפאות
מראה
ארון 3 דלתות + מגירות + מראה באמצע
הובלה והרכבה 750 נוספים

שלום,
קופצת על האשכול...
אשמח אם תוכלי לשלוח תמונה של החדר,
רוצה לקבל כיוון...
מה זה דלת לפאות? בארון?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה